Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Duna House-nál hogyan...

A Duna House-nál hogyan történik a bérezés? Alap+jutalék, vagy csak jutalékos?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 08:56
 1/4 G1020 válasza:
100%

Sziasztok!

Ez engem is érdekelne. Pill. nincs munkám, érdekelne az ingatlanozás, de ha nagyon bizonytalan a pénz, nem biztos, hogy belevágok.

2012. okt. 26. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly adtam el a lakásom, sokat dumáltam a közvetítővel.

Ő akkor azt mondta, kizárólag jutalékos a rendszer, és csakis vállalkozóként dolgozhat ott. A papíron egy kft, a kft alatt egy bt volt az én "partnerem".

Mivel én nem dolgoztam ott, tévedhetek is.

2012. okt. 26. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyit még leírok, hogy azt mondta, elég magasak a fix költségei (járulékok saját maga után), a jutalék pedig vagy jön, vagy nem.

Az általam kifizetett kb. félmillió ft jutalékból neki a végén talán 20-30 ezer ft haszna származik, ezt válaszolta a kérdésemre.

2012. okt. 26. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiszta jutalékos rendszerben zajlik a kifizetés, azaz, ha hozol vevőt, akkor az irodaforgalom (az eladó által kifizetett nettó összeg) 38%-megy ketté az ingatlant behozó és az azt eladó értékesítő között. Illetve övé az egész, ha ő is hozta be a megbízást és ő is adta el. De ehhez számlaképesnek kell lenned.
2012. nov. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!