Írnátok olyan munka közvetítőket, akik külföldi munkával foglalkoznak? Nagyon nagy szükség lenne rá.
Figyelt kérdés
És valós? Nem átverés? Mind1 milyen munka lenne,de legjobb lenne takarítás, mosogatás. Kérek mindenkit segítsen.2012. okt. 25. 12:19
2/7 anonim válasza:
Hol szeretnél dolgozni? Milyen nyelvtudásod van?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs nyelv vizsgám, csak tudok picit angolul. Az minegy lenne,h melyik ország.
2012. okt. 26. 18:29
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor én sajnos nem segíthetek neked, mert én német nyelvterületen dolgozom, és itt sajnos kell a német nyelvtudás. Próbálj meg olyan fórumokba írni, ahova angliában dolgozó magyarok írkálnak (pl. index fórum)Hátha segít valaki, tudom h ez sajnos nem jellemző...
5/7 A kérdező kommentje:
És nem tudnál olyan céget,munkaközvetítőt ahová nem kell nyelv? Ha mosogatni mennék ahhoz is nyelv kell?
2012. okt. 26. 21:21
6/7 anonim válasza:
NINCS olyan hogy nem kell nyelv.
7/7 anonim válasza:
Ha kicsit tudsz angolul akkor nézd meg ezt: www.hobij.nl
Itt találsz betanított munkát is, amihez csak minimális nyelvtudás (holland, angol vagy német) kell. Itt dolgoznak magyarok, magyar kontakt is van, szóval egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!