Mennyit keresnek a rendőrők nagyjából?
Figyelt kérdés
az önvédelem tanárom se a belügy tanárom nem árulja el a fizetését =( csak mosolyog és azt mondja majd megtudod ha az leszel.
szeretném én akkor is tudni ,hogy egy
-rohamrendőr
-kocsisjárőr
-motor járőr
mennyit keres körübelül és milyen kedvezmények járnak nekik?
2009. aug. 9. 13:48
1/8 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ az a baj... Hol teljesít szolgálatot, pesten vagy kisebb városba, vagy kisebb helyen. Milyen beosztásba van, milyen rangba van. Mennyit túlórázik, mióta dolgozik stb stb, szóval ez relatív, hogy ki mennyit keres.
2/8 anonim válasza:
Ilyen rendőrök, amiket itt felsoroltál, nincsenek. Járőr van, (ezen belül lehet gépkocsizó vagy motoros is). Ami a "rohamrendőr"-t illeti, az a kifejezés a média találmánya.
3/8 anonim válasza:
a muterom rendőr őrnagy. De nemtudom mennyi lehet a fizetése, nem szeret erről beszélni.
4/8 A kérdező kommentje:
én ugy vágom ,hogy a roham rendőrt küldik ki tüntetésekre ,hogy csapja szét a tömeget nem?
2009. aug. 9. 16:57
6/8 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés, keress rá.
Amúgy egy kezdő rendőr, mondjuk járőri beosztásban kb. nettó 95-100 ezret keres. De ahogy már előttem is írták sok mindentől függ. A rangtól nem, maximum a rendfokozattól :-)
7/8 anonim válasza:
Bocsájts meg, akkor rendfokozat, ez a k*rva szőrszálhasogatás, ki van már vele a tököm :@
8/8 A kérdező kommentje:
nem csak neked van tele a tököd ,hogy nem lehet a rend fokozatot rangnak mondani én emiatt buktam meg majdnem belügyiből:D
2009. aug. 9. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!