Az egyik oldalon ezt írják "rövid bemutatkozásodat" várnak?
Ez nektek mit jelent?
én kb 2oldalra gondoltam. sok ez?
hát igyekszem 1oldalba leírni, csak a szakmai részt, ami a cég számára érdekes lehet, de így még kb 3/4nél tartok és így egy oldal...
"Várjuk önéletrajzodat és rövid bemutatkozásodat a következő e-mail címre:"
inkább érzem motivációs levének. gondolom azért ilyesmiről van szó...
Jól gondolod. Önéletrajz+ motivációs levél akar lenni.
Az önéletrajz sem legyen több, mint 1 oldal, különben a kukában landol.
Mivel motivációs levelet várnak, így az önéletrajz legyen tényszerű, rövid, tömör, szépen tagolt stb.
A motivációs levélben bővebben kifejtheted, hogy milyen ember vagy, mihez értesz, de mindent indokolj meg. Kicsit dícsérd a céget is, és írd le, hogy miért lennél jó választás (ezt is indokold). A motivációs levél se legyen több 1 oldalnál, de még jobb, ha kb. fél-3/4 oldal.
"Az önéletrajz sem legyen több, mint 1 oldal, különben a kukában landol."
ezzel nincs gond. 1 oldal szépen tagolt.
csak a moti. levél... az gázos kicsit...
"ha kb. fél-3/4 oldal." ezt is olvastam "sajnos".
"A motivációs levélben bővebben kifejtheted, hogy milyen ember vagy, mihez értesz, de mindent indokolj meg."
mit indokoljak meg. szeretem csinálni és 10év azt csinálom. igaz, hogy ezt csak a szakdolgozatom tudja igazolni, mert eddigre sikerült elérnem azt a szintet...
azért köszi a hozzászólást(nem rosszindulatból írtam, csak nem szeretem fényezni magam). de azért elgondolkoztattál...
meg amit eddig írtam a motivációs levelembe, abból is kezd látszani, miért is lennék jó ember nekik...
csak akkor át kell írni, "rövid" version-ba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!