Az ATEV -es (dögszállítós) sofőrök mennyit keresnek?
Figyelt kérdés
Én gondolkoztam rajta mennyiért csinálnám azt az undorító munkát, de valszeg havi 1Millió alatt-ért nem.2012. okt. 20. 15:59
1/6 anonim válasza:
Itthon vagy külföldön?Szerintem még ott kint sem kapják meg az 1 milliót nem hogy itthon..szerintem ott kint ilyen 500-700 ezer ft között.Legalábbis az osztrák sima árufufarozók keresnek kb átszámítva olyan 500-600 ezret,gondolom arra jön rá egy kis jutalék amivel szerintem még nem haladja meg az 1 milliót.Én olyan 600-700 ezer körül tippelnék.
2/6 anonim válasza:
J itthon meg szerintem maximum olyan 250 ezret...annál többet nem nagyon hiszem hogy kapnak itthon.Max 300 ezer amire én tippelnék,de lehet hogy még sokat is mondtam.Vannak még undorítóbb munkák,pl egy a boncmester.Az egyik ismerősöm boncmester és általában havi 100 ezret visz haza,van hogy 150 ezret,de ebből már letudod vonni hogy mennyit kereshet egy ilyen sofőr ha egy boncmester annyit keres.
3/6 A kérdező kommentje:
boncmester dolgot hagyjuk már, faterom hentesként dolgozott, aztán mikor munkanélküli lett, a munkanélküli központban ajánlgatták neki a bonc-mesteri segéd munkát valami 100-120 pénzért, de nem vállalta. De mind1 engem az érdekelne ,hogy a dög szállító sofőrök bére kiugróan magas-é, a normális sofőrök béréhez képest?
2012. okt. 20. 18:03
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kiugró lenne a fizetésük, mivel nem kerül közvetlen kapcsolatba a dögökkel, csak ha felborul a kamion, de akkor ez lesz a legkisebb gondja.
5/6 A kérdező kommentje:
a dögökkel persze nem kerül kapcsolatba, de az a gusztustalan szag kilóméterekről érződik....
2012. okt. 20. 19:19
6/6 anonim válasza:
Pár nap alatt hozzá lehet szokni. Nekem volt anatómia az egyetemen, a hulla szagát egy óra után már nem éreztem.
Bár igaz, hogy egészségügyi pótlékot kérhet, mivel nem egészséges az a sok gáz ami kijön belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!