Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ATEV -es (dögszállítós)...

Az ATEV -es (dögszállítós) sofőrök mennyit keresnek?

Figyelt kérdés
Én gondolkoztam rajta mennyiért csinálnám azt az undorító munkát, de valszeg havi 1Millió alatt-ért nem.

2012. okt. 20. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Itthon vagy külföldön?Szerintem még ott kint sem kapják meg az 1 milliót nem hogy itthon..szerintem ott kint ilyen 500-700 ezer ft között.Legalábbis az osztrák sima árufufarozók keresnek kb átszámítva olyan 500-600 ezret,gondolom arra jön rá egy kis jutalék amivel szerintem még nem haladja meg az 1 milliót.Én olyan 600-700 ezer körül tippelnék.
2012. okt. 20. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
J itthon meg szerintem maximum olyan 250 ezret...annál többet nem nagyon hiszem hogy kapnak itthon.Max 300 ezer amire én tippelnék,de lehet hogy még sokat is mondtam.Vannak még undorítóbb munkák,pl egy a boncmester.Az egyik ismerősöm boncmester és általában havi 100 ezret visz haza,van hogy 150 ezret,de ebből már letudod vonni hogy mennyit kereshet egy ilyen sofőr ha egy boncmester annyit keres.
2012. okt. 20. 16:15
 3/6 A kérdező kommentje:
boncmester dolgot hagyjuk már, faterom hentesként dolgozott, aztán mikor munkanélküli lett, a munkanélküli központban ajánlgatták neki a bonc-mesteri segéd munkát valami 100-120 pénzért, de nem vállalta. De mind1 engem az érdekelne ,hogy a dög szállító sofőrök bére kiugróan magas-é, a normális sofőrök béréhez képest?
2012. okt. 20. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy kiugró lenne a fizetésük, mivel nem kerül közvetlen kapcsolatba a dögökkel, csak ha felborul a kamion, de akkor ez lesz a legkisebb gondja.
2012. okt. 20. 18:45
 5/6 A kérdező kommentje:
a dögökkel persze nem kerül kapcsolatba, de az a gusztustalan szag kilóméterekről érződik....
2012. okt. 20. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Pár nap alatt hozzá lehet szokni. Nekem volt anatómia az egyetemen, a hulla szagát egy óra után már nem éreztem.

Bár igaz, hogy egészségügyi pótlékot kérhet, mivel nem egészséges az a sok gáz ami kijön belőlük.

2012. okt. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!