Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék munkát vállalni...

Hogyan tudnék munkát vállalni iskola mellett?

Figyelt kérdés

Az utolsó tanévemet kezdem a főiskolán, csak egy tantárgyam lesz egész évben, óralátogatás alól majd felmentést kérek, így teljes munkaidőben tudnék vállalni. Már próbálkoztam iskolaszövetkezeteknél is. A fürgediák által 2 és fél hónapig dolgoztam egy vidéki kis Tesco-ban. A melódiákkal nem jutottam semmire. Hiába léptem be hozzájuk, akkor azt mondták, hogy következő héten majd értesítenek, na, azóta is értesítenek...

Kérem, aki tud, írjon tippeket! Előre is köszönöm!

2009. aug. 7. 13:01
 1/2 anonim válasza:
Pénzügyi közvetítés, nappalis diákként minimális költségekkel bír, viszont jól lehet vele keresni.
2009. aug. 15. 11:57
 2/2 anonim válasza:
sokat kell zaklatni a diákmunka közvetítőket. pl.: melódiák; fürgediák; pannonwörk és igazolást is adnak
2010. szept. 12. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!