Ezt (is) megtehetik? Ilyen van?
Augusztus 20. állami ünnep, tehát nem megy anyukám dolgozni, de másnap - pénteken igen és szombaton is. Majdnem minden szombaton dolgozik, 2 műszakban egy német cégnél (soron) Én még nem értek ehhez, ezért kérdezem meg itt :) De elég sok fura dolog van bent a cégnél... bedolgoztatják a szünetet, csengőszóra mennek enni, munkaidőben nem léphetnek át a vonalon, mert bónusz vagy milyen megvonás ...
Igen igen ez a Bosch (nem reklám!)
Mi van a szerződésében? Mettől meddig tart a munkaidő?
Nekem az unokatestvérem van mérnökként a Boschnál, és ő teljesen korrekt cégként írta le. Még az sincs megszabva, hogy mettől meddig kell bent lennie, csak heti átlagban meglegyen a napi 8 óra. Lazán megcsinálhatja, hogy reggel 8-tól bentmarad este 6-ig, másnap viszont csak 10-re megy, vagy elmegy már kettőkor. A lényeg, hogy a munkát elvégezze.
na azért ne keverjünk össze egy mérnököt és egy fizikai munkást!!!
Sajnos megcsinálhatnak bármit, mert ha nem tetszik, kiraknak.
Sajnos gyártósoron dolgozni ilyen droid meló!
Képzeld, ha mindenki elmászkálna, percenként leállna a gyártósor!
Az előző válaszoló mérnök ismerőse más téma, ők nincsenek ennyire egymásra utalva a munkában.
A pénteki napot majd a következő, 35-ik hét szombatján dolgozzuk le.
Tehát ha bent van pénteken is, és 29-én szombaton is, akkor azt plusz pótlékkal kell kifizetniük majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!