Mennyi pénzednek kéne ahhoz lenni, hogy úgy gondold, nem dolgozol többet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 17:52
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom ,ezen még nem gondolkoztam. ha nem lennének kötelezettségeim állandóan utazgatnék,bejárnám a világot,szóval baromi sok kéne,hogy életem végéig kitartson ,milliárdos nagyságrend :D De azt is lehetne hogy egy részét befektetni valamiba,üdülők,nyaralók és akkor folyamatosan jövedelmezne
2/5 anonim válasza:
Annyinak, hogy befektetve hozzon egy havi 500 ezer körüli jövedelmet, és emellett tudja tartani legalább a reálértékét.
500 ezer valójában nem sok, de kényelmes megélhetést biztosít. Emellett viszont valószínűleg dolgoznék, csak éppen nem teljes munkaidőben, és csak olyan munkát vállalnék el, ami érdekel is.
3/5 anonim válasza:
nekem lehetne akármennyi pénzem, akkor is dolgoznék, mert megölne az unalom
4/5 anonim válasza:
Egy 100 milkó, de én is csinálnék valamit mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!