Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzednek kéne ahhoz...

Mennyi pénzednek kéne ahhoz lenni, hogy úgy gondold, nem dolgozol többet?

Figyelt kérdés

2012. okt. 13. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ,ezen még nem gondolkoztam. ha nem lennének kötelezettségeim állandóan utazgatnék,bejárnám a világot,szóval baromi sok kéne,hogy életem végéig kitartson ,milliárdos nagyságrend :D De azt is lehetne hogy egy részét befektetni valamiba,üdülők,nyaralók és akkor folyamatosan jövedelmezne
2012. okt. 13. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyinak, hogy befektetve hozzon egy havi 500 ezer körüli jövedelmet, és emellett tudja tartani legalább a reálértékét.

500 ezer valójában nem sok, de kényelmes megélhetést biztosít. Emellett viszont valószínűleg dolgoznék, csak éppen nem teljes munkaidőben, és csak olyan munkát vállalnék el, ami érdekel is.

2012. okt. 13. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
nekem lehetne akármennyi pénzem, akkor is dolgoznék, mert megölne az unalom
2012. okt. 13. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy 100 milkó, de én is csinálnék valamit mellette.
2012. okt. 14. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen dolgoznék.
2012. okt. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!