Nektek, fiatal pályakezdőknek is nehéz találni munkát?
Nektek, fiatal pályakezdőknek is nehéz találni munkát?
Már több mint két hónapja küldözgetem az önéletrajzaimat, sok helyre személyesen is bevittem hátha úgy megnyerőbb az ember, de hiába. Kezdő diplomás elektronikus grafikus vagyok és már bármilyen munkát elvállalnék. Galériákba mentem el, grafikai stúdióknak küldtem el a munkáimat, de egyre kilátástalanabb. Több helyre eladónak is elküldtem a pályázatomat, de mégse kellek. Menjek tescoba árufeltöltőnek?? Ne értsetek félre, nem sajnálkozásból mondom ezeket, de a kezdeti lelkesedés nagyon kezd elmúlni. Ti hogyan boldogultok??
22 F.
Hogy boldogulok? Kb. Sehogy...
Nekem érettségim, egy középfokú általános gazdasági és statisztikai ügyintézőm illetve egy felsőfokú banki szakügyintézőm van.
Eddig jelentkeztem irodákba, eladónak, takarítónak, bejárónőnek, árufeltöltőnek, büfébe. Jelenleg olyan 70-80 elküldött önéletrajznál tartok. Eddig 3 helyre hívtak be, de egyik helyre se vettek fel.
Külföld haver,ha itthon nem találsz menj ki.
Ne árufeltöltőként próbálkozz hidd el,nagy visszalépés lenne egy informatikai tudással.
Kinti melókat pályázz.
Nyugi, én 15 hónapnál tartok, már túlléptem az 1000. elküldött életrajzot, a jövő héten majd megyek igényelni az FHT-t. Egy érettségim és egy használhatatlan vendéglátós OKJ-m van, három nyelven beszélek, nem vagyok se ronda, se színes bőrű, se fekélyes, mégsem kellek sehová :(
25F
kb 1 és fél év, és semmi. De a zepter már hetente felhív.......
Van 1 szakmám, semmit sem ér. Interjúkon szétbókolnak, milyen jó vagyok meg minden, de jönnek az 5-10 éves tapasztalattal bírók, és elveszik az állást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!