Állásinterjún ha ezt kell kifejteni, "adja el ezt a tollat", mi erre a "jól bevált szöveg"?
Sablonkérdés.
A sablonválasz rá:
-Írja le a nevét erre a papírra.
-De nincs tollam.
Eladva.
Ha elővesz egyet a zsebéből, akkor szemét a HR-es :)
Ebben az esetben kölcsönkérném egy fél órára, és újra megkérndezném :)
Sablonkérdés.
A sablonválasz rá:
-Írja le a nevét erre a papírra.
-De nincs tollam.
Eladva.
Ha elővesz egyet a zsebéből, akkor szemét a HR-es :)
Ebben az esetben kölcsönkérném egy fél órára, és újra megkérndezném :). Ez jó! Ki próbálom majd ha ilyennel talákozom. De!
.....
De én találkoztam olyan hr el aki egy 40 ezres cipőt akart venni, de el fogyott a raktárban és a legközelebbi raktár 200 km-re van, és neki azonnal kell a cipő! Na erre mi a válasz?
Hiába mondtam neki hogy felajánlok egy másikat,ami ugyan olyan jó. De neki az kell!
"Kérd el tőle a tollat és ne kezdd dícsérni hogy a világ legjobbja meg hogy milyen fontos(erre maga is rájön),csak kérd meg hogy írja le a nevét egy papírra...toll híján meg veszi majd."
Én nem megvenném a tolladat, hanem a fejedhez vágnám azt a papírt, amire kérted az aláírásomat. A valóságban ez nem működőképes, képzeletben pedig bármi lehet az. Ha csak képzeletben kell eladni és a HR-essel elhalucináljátok az adásvételt, annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!