Egy magamfajta, szakmátlan ember mit tudna kezdeni egy óceánjáró hajón?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a hajózás előtt segédmunkás lennék éttermekben. Vagy pincérként vagy szakácsként gondoltam. Ezek után jelentkeznék pincérnek vagy szakácsnak hajóra. Beválhatna?2012. okt. 4. 22:22
1/5 anonim válasza:
kiváló idegen nyelvtudással? persze!
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem is kiváló, de legalább középszint :)
2012. okt. 4. 22:32
3/5 anonim válasza:
Szakács biztos nem leszel képzettség nélkül. Pincér pedig tapasztalat nélkül.
Kisegítő (konyha, takarító, stb...) lehetsz max. de hajóra leginkább 2-3 év tapasztalattal rendelkező munkaerőt keresnek.
4/5 anonim válasza:
Eleve durva ha kimész külföldre "konyhai kisegítőnek" Nekem a pofámról égne a bőr. Végzettség+Tapasztalat+Nyelvtudás. Az egy dolog hogy szerinted jó közép szint, elhiheted hogy felfogják mérni ha nem megfelelő kivágnak. Végzettség nélkül olyan mintha repülőt akarnál vezetni lakatos végzettséggel. Vágja?:) Egy haverom Bécsben dolgozik szakácsként, 5 év tapasztalat van mögötte és standard chefnek vették fel. 1-3 év és station chef lehet belőle.
5/5 Lianann válasza:
Egyik ismerősöm középszintű angollal ment ki hajóra dolgozni érettségivel.
Mosogatófiúként kezdte, később pincér lett.
Mára 7 nyelven beszél (mert megtanulta a hajón) Mexikóban saját szuvenír boltja van és gyakorlatilag körbeutazta a világot.
Nem tudom mennyire vagy fiatal és alkalmazkodóképes, de én belevágnék a helyedben. Itthon maradni úgysincs értelme, mert munkád nem lesz itt se, vagy ha mégis éhbérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!