Lehet manapság egyáltalán munkahelyet találni?
3 hónapja megszűnt a munkaviszonyom, azóta folyamatosan keresem a lehetőségeket. Végigkérdeztem már az ismerősöket, ezernyi helyre elküldtem az önéletrajzom, bementem személyesen, mindent megpróbáltam - és semmi. 3 hónap alatt EGYETLEN helyről sem szóltak vissza semmit.
Pedig Debrecenben keresek állást, ami elvileg az ország második legnagyobb városa - és hiába. 21 éves fiatal lány vagyok, pénzügyi vizsgával, angol nyelvvizsgával, tapasztalattal különböző munkaterületeken... kezdek kétségbeesni...
Szia, na add fel a reményt, voltam hasonló cipőben.
Nagyon sok helyre kell beadni a CV-det, mire vmi összejön.
Amúgy most, hogy vége a nyárnak, visszatérnek a nyaralásról a népek, akik döntenek a jelentkezőkről, hátha összejön vmi.
Drukkolok neked!!!
4 hónapig kerestem a munkát pályakezdőként, szóval tudom mit érzel... Ezalatt az idő alatt 185 helyre küldtem el a pályázatomat. Természetesen nem csak konkrét állásajánlatokra. Nekem ez jött be, mert így kaptam unkát. A munkáltatómnak pont kellett ember, de még nem hirdette meg, így az én pályázatom pont kapóra jött. Szerdán felhívtak, hogy menjek csütörtökre állásinterjúra, pénteken már meg is kaptam a munkát.
A munkakereséshez egy nagy adag szerencse is kell!
Sok sikert!
Igen, ahogy mondod. Például a bolt eladó munkáknál sokkal nagyobb esélyed van, ha személyesen bemész és ott hagyod az önéletrajzodat.
Én rengeteg céghez elküldtem a központi email címükre, bízva, hátha kell valakinek ember. Ne csak az állásajánlatokat böngészd, mert abban rengeteg kamu hirdetés van. Meghirdetik, mert eleget tesznek a törvényi előírásoknak, de már meg van az emberük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!