Az auchanban mennyi a fizetése egy árufeltöltőnek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 05:10
2/8 anonim válasza:
Mindenhol minimálbért fizetnek az árufeltöltőknek, mert kb annyi felelősséggel járó munkakör hogy egy sorral lejjebb rakod a sprite-ot. Ezért ne várjon senki százezreket.
3/8 anonim válasza:
Tescoban dolgoztam, az alapbér a nappalis műszakra nettó 75 körül volt, a délutánrá +15%, éjszakára + 50%. Auchan is hasonló lehet, bár 2012 jan. 1-től bárkit lehet alkalmazni minimálbéren.
4/8 anonim válasza:
De abból a minimálbérből, 60.000 Ft-ból hogy lehet megélni?
5/8 anonim válasza:
"De abból a minimálbérből, 60.000 Ft-ból hogy lehet megélni?"
Sehogy, illetve a szülők nyakán vagy egyik hitelből a másikba menekülve amíg végül a part szakad és nem viszi a bank a jóhiszemű szülők házát is.
6/8 anonim válasza:
Olyan 90 körül kapnak úgy emlékszem, de ha sokat éjszakáznak akkor picivel többet.
7/8 anonim válasza:
Az előző hozzászólok hülyeségeket írtak.
Nincs két egyforma fizetésű árufeltöltő az Auchanban.
Sok mindentől függ a fizetés. Ezt nem részletezem.
De nettó 90 ezer és 110 ezer között lehet keresni.
Az éjszakai műszakot megszüntették.
8/8 anonim válasza:
Régi kérdés, de válaszolok.Nekem csak érettségim van meg másfajta szakmáim, tehát nem vagyok kereskedelmi végzettségű.Bruttó 101500 a fizetésem, ami nettóban 66 ezer+erzsébet utalvány.Rendkívül sok a munka, rabszolgaság van.Szolnoki áruház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!