Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet könyveket ajánlan...

Hogyan lehet könyveket ajánlani mindenkinek, vagyis egész Magyarországnak? Még eddig nem vette meg senki sem a könyvet amit én írtam. Szóval hogyan hirdessem?

Figyelt kérdés
Könyvek,hírnevek
2012. szept. 29. 18:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nagyon hasznos tanács!:)

És ahhoz,hogy megbeszéljük a tulajdonossal amit írtál,azért fizetni kell valamit?És szerinted mit tegyek?Folytassam a könyvet(mert persze sok része van és még ezeket Amerikának is kiadnám.),vagy töröljem le az oldalról?

Oldal:

[link]

2012. okt. 1. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez így 100%, hogy jogsértő. Gyorsan vedd le mielőtt a licenc tulajdonosa megtalál és leperli rólad a gatyát.
2012. okt. 1. 15:41
 13/20 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm,hogy szólt!! :)

De még valamit szeretnék kérdezni.

Azt szerettem volna még,hogy hogyan írhatok azoknak a kiadóknak akik ezeket a játékokat készítettét?

Csak simán az oldalra kell mennem és meg kell írnom egy levelet,amiben az áll,hogy adjanak engedélyt a könyv íráshoz?

2012. okt. 1. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen igen - de azt ne várd, hogy a 2 szép szemedre fognak adni engedélyt. Komoly pénzeket fognak kérni tőled érte!

Illetve nem hiszem, hogy tudsz annyit fizetni, hogy megengedjék, lévén még írni sem tudsz... Az meg hatalmas presztizsvesztés lenne a kiadónak, ha egy színvonaltalan könyv jelenne meg a nevükkel.

2012. okt. 1. 16:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Ezt hogy értetted,hogy nem tudok írni?? :O
2012. okt. 1. 19:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Még amúgy is,nem is tudod,hogy én miről írtam.

És minimum mennyi pénzt kell fizetni??

2012. okt. 1. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:

LÁTOM, hogy nem tudsz írni. Úgy írsz, mint egy általános iskolás gyerek aki 3-as nyelvtanból. Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet a "könyved"...

És mivel Lara Croft karakter "tulajdonosa" a Square Enix Holdings Co., Ltd, akiknek a tavalyi profitja 80,000,000 $ volt, így azt gondolom, hogy először könnyesre röhögik magukat rajtad, aztán elküldenek melegebb éghajlatra. Ha komoly író lennél akkor kérhetnének egy 5,000,000 $-t a a jogokért nyugodtan.

2012. okt. 1. 19:47
 18/20 A kérdező kommentje:

Te egyszerűen nagyon bunkó vagy.

Nagyon megbánnád,hogy ezt mondod,azért,mert ha eltudnám neked küldeni amit írtam,akkor azt mondanád,hogy nagyon tetszik ez a könyv.

Szerintem te nagyon féltékeny vagy azért,mert olyan könyvet írtam,és egy játékfiguráról,akiért nagyon oda vannak.

Tuti,hogy ezért vagy te bunkó.

És már nem kérem a te segítségedet.

Eléggé sokat segítettél azzal,hogy lenézed a kedves,barátságos embereket.

2012. okt. 2. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, 12? És tényleg ilyen mélyen a kis lelkedbe tiportam?

El kell, hogy keserítselek - az élet sokkal gonoszabb lesz, mint én. Pláne, ha majd felnősz.

Addig pedig gyakorold a magyar nyelvtant és a szabályos mondatformálást, mert katasztrófa, amit művelsz.

2012. okt. 2. 20:03
 20/20 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok.

És nekem nagyon fontos lenne ez a karier.

Vagyis inkább az,hogy író lehessek.

2012. okt. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!