Hogyan lehet könyveket ajánlani mindenkinek, vagyis egész Magyarországnak? Még eddig nem vette meg senki sem a könyvet amit én írtam. Szóval hogyan hirdessem?
Köszönöm,nagyon hasznos tanács!:)
És ahhoz,hogy megbeszéljük a tulajdonossal amit írtál,azért fizetni kell valamit?És szerinted mit tegyek?Folytassam a könyvet(mert persze sok része van és még ezeket Amerikának is kiadnám.),vagy töröljem le az oldalról?
Oldal:
Értem,köszönöm,hogy szólt!! :)
De még valamit szeretnék kérdezni.
Azt szerettem volna még,hogy hogyan írhatok azoknak a kiadóknak akik ezeket a játékokat készítettét?
Csak simán az oldalra kell mennem és meg kell írnom egy levelet,amiben az áll,hogy adjanak engedélyt a könyv íráshoz?
Tulajdonképpen igen - de azt ne várd, hogy a 2 szép szemedre fognak adni engedélyt. Komoly pénzeket fognak kérni tőled érte!
Illetve nem hiszem, hogy tudsz annyit fizetni, hogy megengedjék, lévén még írni sem tudsz... Az meg hatalmas presztizsvesztés lenne a kiadónak, ha egy színvonaltalan könyv jelenne meg a nevükkel.
Még amúgy is,nem is tudod,hogy én miről írtam.
És minimum mennyi pénzt kell fizetni??
LÁTOM, hogy nem tudsz írni. Úgy írsz, mint egy általános iskolás gyerek aki 3-as nyelvtanból. Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet a "könyved"...
És mivel Lara Croft karakter "tulajdonosa" a Square Enix Holdings Co., Ltd, akiknek a tavalyi profitja 80,000,000 $ volt, így azt gondolom, hogy először könnyesre röhögik magukat rajtad, aztán elküldenek melegebb éghajlatra. Ha komoly író lennél akkor kérhetnének egy 5,000,000 $-t a a jogokért nyugodtan.
Te egyszerűen nagyon bunkó vagy.
Nagyon megbánnád,hogy ezt mondod,azért,mert ha eltudnám neked küldeni amit írtam,akkor azt mondanád,hogy nagyon tetszik ez a könyv.
Szerintem te nagyon féltékeny vagy azért,mert olyan könyvet írtam,és egy játékfiguráról,akiért nagyon oda vannak.
Tuti,hogy ezért vagy te bunkó.
És már nem kérem a te segítségedet.
Eléggé sokat segítettél azzal,hogy lenézed a kedves,barátságos embereket.
Hány éves vagy, 12? És tényleg ilyen mélyen a kis lelkedbe tiportam?
El kell, hogy keserítselek - az élet sokkal gonoszabb lesz, mint én. Pláne, ha majd felnősz.
Addig pedig gyakorold a magyar nyelvtant és a szabályos mondatformálást, mert katasztrófa, amit művelsz.
14 éves vagyok.
És nekem nagyon fontos lenne ez a karier.
Vagyis inkább az,hogy író lehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!