Te otthagynál egy bruttó 600 ezres állást csak azért mert nem tetszik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:19
1/9 anonim válasza:
Ha én lennék Bill Gates még azt is megmondanám nekik hogy dugják fel a szerződésük a valagukba!
2/9 anonim válasza:
Attól függ. A "nem tetszik" elég tág fogalom, sok minden belefér. Pl. ha aatalmas a stressz és napi szinten terrorizálnak, akkor otthagynám. Ha csak szimplán nem tetszik, amit csinálok, akkor nem hagynám ott.
3/9 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ..
Pl. ha a szakmámban 600e bruttó az átlagfizetés és lehetőségem is van belátható időn belül újból elhelyezkedni, akkor ott.
Ha csak bemákoltam egy 600e bruttós állást úgy, hogyha felmondok esélyem sincs nemhogy másik hasonló kaliberű, de még csak másik állásra sem akkor nem.
4/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Maximum ha orvos lennék és most indulnék külföldre.
5/9 anonim válasza:
Ha lenne másik ajánlatom,akkor igen.
6/9 anonim válasza:
Írhatnál részletesebben is a dologról. Am pedig passzold le nekem, ha nem kell :D
7/9 A kérdező kommentje:
A nem tetszik alatt az állandó stresszt és a hajtást értem. Hiába a jó fizetés, ha előbb-utóbb rámegy az ember egészsége.
2012. szept. 29. 18:43
8/9 anonim válasza:
A mostani munkámra nettó 100 mellett megy rá az egészségem, szóval én nem hagynám ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!