Egy CNC forgácsoló/programozó jól keres?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ebből mennyire lehet megélni? Itt is az van mint sok helyen hogy örülj ha megkapod a nettó 120-130-at? Vagy itt már lehet kiugrás, mondjuk úgy 200-300 ezer felé?2012. szept. 27. 19:32
11/13 Barnicsatar1997 válasza:
Úgy látom itt hozzáértők vannak, így hát ha megengeditek akkor kérdeznék egyet a profiktól. Ahogy nézegettem itt az interneten láttam hogy nagyon sok fajta szakma van a cnc belül is. Nekem az lenne a kérdésem hogy melyiket éri meg kitanulni ? válaszotokat előre is köszönöm
egy pályakezdő 16 éves :)
12/13 anonim válasza:
Szia utolsó! az 5-ös vagyok.röviden, egyiket sem. ha gép mellé állsz akkor rabszolgamunka,de ha jól csinálod elő jön a "azt a lovat ütik amelyik a legjobban hajt"-effektus.ha tovább akarsz lépni ,pl.programozónak akkor sem árt egy pár éves szakmai gyakorlat hogy egyáltalán tudd hogy milyen szerszámok mire valók.A kezdőket meg mindenhol bizalmatlanul fogadják, akár gépkezelő akár pm..ozó.dióhéjben ennyi. ha konkrét kérdesed van priviben szivesen válaszolok.-egy aktív CNC-s
13/13 istvan82 válasza:
Keleten 140-180
Pesten 160-220 alap 8óra 3 műszakban
Egy friss tipp: Rá kell menni a 15 ft/km pénzre.2017-től.
60-70 kmen ez majdnem 40000ft plusz. Ha többen jártok dolgozni ez jelenthet egy kis pluszt. Csak ki kell harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!