Tegnap voltam ACN-es előadáson, egyik ismerősöm hívott el. Itt mindenhol azt olvasom hogy 80ezres regisztrációs díjat kell fizetni, viszont nekem azt mondták hogy nem kell kifizetni, hanem megelőlegezik az embereknek és majd levonják a fizetésből?
Munkáért előre NEM FIZETÜNK! Mi a franc kerül a regisztrációban 80.000 forintba? Minden átverős, kihasználós hülyeség úgy kezdődik, hogy neked kell fizetni, miközben ILYEN NINCS EGY NORMÁLIS, TISZTESSÉGES MUNKÁNÁL. Egy tisztességes munkánál a munkáltató nem kér plusz pénzt. Meg milyen regisztráció kerül 80.000-be?!
Ha ezt nem látod át, és bedőlsz ezeknek, mert valaki megnyugtatót ír, akkor meg is érdemled, hogy becsapjanak.
Az előző válaszolónak igaza van. Minden ilyen munkát felejts el!
Azert dolgozol, hogy penzt keress es nem azert, hogy az elvegzett munkaert Te fizess nekik pluszban. Szóval hagyd a fenebe, ezek hatalmas nagy átvágások.
(Bocs az ekezetekert, rossz a billentyűm.)
Bár úgy látom, már döntöttél, azért írok valami megnyugtatót. Jól döntöttél.
Az ACN különben létező cég, ráadásul a legnagyobbak között van, de így ahogy M.o-n csinálják, nincs jövője.
Az MLM egyébként a nagy lehetőségek és a nagy hazugságok világa. Kérd meg az ismerősödet, ha már ilyen közlékeny a jövedelmét illetően, hogy mutassa is meg az elszámolását, s akkor kiderül a nagy igazság.
Én MLM-ből élek, valódiból. S ha valakinek beszélek a jövedelmemről, meg is mutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!