Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kérnek szerencsétlen...

Miért kérnek szerencsétlen munkanélküliektől erkölcsi bizit?

Figyelt kérdés

Miért nem írják oda, feltételként, hogy büntetlen előélettel rendelkezzen, majd a sikeres pályázatot követően váltsa ki?

Sokkal ésszerűbb lenne, mivel ugye 3000 Ft és akinek nincs otthoni segítsége annak ez is nagy összeg.

2012. szept. 26. 08:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, arról nem is beszélve, hogy ha megigénylem, ki sem jön addig amíg lehet pályázni, mert ugye 30 nap is lehet míg megérkezik.
2012. szept. 26. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát, igen, emiatt én is elestem egy pár álláslehetőségtől, mert egyszerűen nincs annyi pénzem, hogy megcsináltassam. Illetve ha arra költeném, nem tudnám a számlákat fizetni.

Teljesen megértelek, ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben mikor ilyet olvasok. Tesómnak pl kétszer kellett igényelnie, mert az elsővel "valami probléma" volt, tehát még egyszer el kellett postáznia, természetesen még egyszer kellett fizetnie érte. Ráadásul egy olyan állás miatt,ahonnan a próbaidő után elbocsátották, mivel ez így szokás manapság.

2012. szept. 26. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Ha már ezzel kell szopnotok, lehetnétek benne profibbak is. Ugyanis ha kiperkálsz vagy 1500-al többet, akkor megkaphatod kézbe azonnal, itt:

[link]

Bővebben:

[link]

2012. szept. 26. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Én 1 x kiváltottam. Azután -már réges rég lejárt - a pályázatokra azt küldtem- és hozzáírtam:

Amennyiben esélyes vagyok az állásra, azonnal beszerzem az érvényes okiratot.

Elfogadják, megértik, ezért NEM lesz esélytelen a jelentkező.

2012. szept. 26. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A régit mutasd be és mond azt, hogy a friss kiváltása folyamatban. Aztán ha felvesznek akkor kell kiváltani, nem előre.
2012. szept. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!