Ilyen esetben mit szokás csinálni? (munkahely kontra betegség)
Kifejezetten egészséges vagyok, ritkán betegszem meg.
Murphy, hogy néhány hete kezdtem új helyen, ma elkezdett kaparni a torkom, mostanra tüsszögök, levegőt sem kapok és 5 percenként telefújok egy zsepit.
Munkaképes vagyok, csak nem túl guszta látvány.
Menjek be és ha nem tetszik nekik a "fizimiskám", maximum hazaküldenek?
Azt nem tudom, hogy fertőző vagyok-e, sima takonykórnak tűnik.
Van lázad? Ha van, irány a doki.
Ha nincs, akkor várhatsz néhány napot, de ha nem javul, akkor doki.
Irodai munkáról van szó. Mivel néhány hete kezdtem és még javában próbaidős vagyok, nem szívesen indítanék betegszabadsággal.
Viszont van terhes kolleganő, őt kicsit féltem. Nem vagyunk egy szobában, de összefutunk a folyosón-konyhában néha.
Nincs lázam, remélem nem is lesz.Általános rossz közérzet, kaparós torok, kissé kellemetlen nyelni, illetve orrom, mint egy vizipisztoly.
Viszont "kirakatban" vagyok, a közvetlen kb 50 munkatárssal folyamatosan érintkezem, illetve sokat telefonálok is.
A hangom kezd kellemesen reszelős baritonra váltani lassan :)
Mondjuk a közvetlen főnököm holnap talán egy órát, ha bent lesz, nagyrészt házon kívüli programjai lesznek. Azt hiszem elszottyogok a gép mögött, ha nagyon rosszul érezném magam, átmegyek a szomszéd épületben levő üzemorvoshoz, majd ő megmondja hogy vagyok.
Ha nem muszáj, nem szeretnék most otthon maradni. Idén még semmiképp, legközelebb januárban terveztem szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!