Megérné Google részvényeket venni? Egyáltalán hol lehetséges vásárolni? Valaki csinálta-e már?
Nem lehet tudni. Most pont szárnyal, de lehet nagyon jó évük lesz. Logikusan jó lesz az év vége, hiszen a bevételük 98%-a a hirdetésekből származik. most jön a karácsonyi hirdetési szezon, tehát kaszálni fognak.
Én nem értek hozzá, ennél jóval bonyolultabb a tőzsde, de paraszt logikával elvileg jó hónapoknak kellene jönnie.
Venni pedig brókercégeken keresztül tudsz. Le is lehet tölteni demo programot és kipróbálhatod magad a nélkül, hogy buknál. Igaz ha nyersz akkor sem kapod meg a demo számlán a pénzt.
A bankod is lehet foglalkozik ilyesmivel.
4-es! Én az Admiral Markets nevű brókercég Metatrader 4 nevű programját használom demóként. Én már 2 éve használom árfolyamok elemzéséhez (és néha próbakereskedéshez), és nagyon profi és könnyen kezelhető. A Metatrader 4 az egyik leggyakrabban használt kereskedői platform.
Ha beírod a Google-ba, hogy "MetaTrader 4 letöltés Admiral Markets", akkor az első lapon, amit kidob, le tudod tölteni.
25/L
Ja, a kérdésre válaszolva pedig, akkor éri meg, ha rendelkezel megfelelő stratégiával, kockázatkezelési szabályokkal, megvan a pontos időtáv, amin kereskedni akarsz stb. De ha tapasztalatlan vagy, és pusztán arra alapozol, hogy "a Google egy nagy cég, szóval biztos egyre többet fog érni", és nem tudod, mekkora veszteségnél akarsz kiszállni stb., akkor valószínűleg bukni fogsz rajta. Semmit nem lehet előre látni, ezért pontos terv kell, mielőtt a pénzedet ilyen módon kockáztatod.
25/L
Négyes vagyok, én felpontoztalak ha számít ez :D
Letöltöttem a programot amúgy, de sajna elég kinai nekem, de azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!