Magánklinikán milyen állás lehetőség van, amihez nem kell eü-s végzettség?
Köszi a válaszokat. De Takarítót kihagynám... :)
Egészségturizmust tanultam, ezért kérdeztem, hogy milye állást lehetne vállalni.
hát ezt.
ha mást akarsz akkor viszont kell az eüs végzettség.
anélkül nem állhatsz be még asszisztálni, ápolni se.
Adminisztrátor, orvos-írnok, segédnővér, munkaügyis, irattáros, kórház gazdasági ügyeivel foglalkozó, egyéb irodai, igazgatósági állások.
Bár az orvos melletti adminisztrációhoz mostanában már nem elég az érettségi, jó ha van valamilyen képesítésed aminek köze van az egészségügyhöz. A gazdasági-munkaügyi állásokhoz pedig még inkább kell a diploma.
Recepciósnak eü. asszisztenseket szoktak felvenni.
A diplomád az ország jelenlegi helyzetében teljesen hasztalan ,nálunk nincsen egészségturizmus. Mellesleg magánklinikákra nem könnyű bekerülni,akkor sem ha meg van a végzettséged hozzá, legtöbbször ismerősök/rokonok/stb töltik be a megüresedett helyeket,és meg sem hirdetik
Még nem végeztem el a sulit, folyamatban van. Nappali kórházlátogatásba fogunk menni, mert maga az eü működéséről, szervezéséről, és üzemeltetéséről tanulunk.
Egyébként meg pont hogy Magyarországon van egészségturizmus... hiszen ott a sok gyógyfürdő-barlang,fogturizmus... külön szállodai csomagok vannak olyan parnerek részére akik Magyarországra jönnek fogászati kezelésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!