Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magánklinikán milyen állás...

Magánklinikán milyen állás lehetőség van, amihez nem kell eü-s végzettség?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
recepciós.
2012. szept. 23. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
recepciós, takarító
2012. szept. 23. 19:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. De Takarítót kihagynám... :)

Egészségturizmust tanultam, ezért kérdeztem, hogy milye állást lehetne vállalni.

2012. szept. 23. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt.

ha mást akarsz akkor viszont kell az eüs végzettség.

anélkül nem állhatsz be még asszisztálni, ápolni se.

2012. szept. 23. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Adminisztrátor, orvos-írnok, segédnővér, munkaügyis, irattáros, kórház gazdasági ügyeivel foglalkozó, egyéb irodai, igazgatósági állások.

Bár az orvos melletti adminisztrációhoz mostanában már nem elég az érettségi, jó ha van valamilyen képesítésed aminek köze van az egészségügyhöz. A gazdasági-munkaügyi állásokhoz pedig még inkább kell a diploma.

2012. szept. 24. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak recepciós, de legtöbb helyen az is eügyi végzettségű.
2012. szept. 24. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Recepciósnak eü. asszisztenseket szoktak felvenni.

A diplomád az ország jelenlegi helyzetében teljesen hasztalan ,nálunk nincsen egészségturizmus. Mellesleg magánklinikákra nem könnyű bekerülni,akkor sem ha meg van a végzettséged hozzá, legtöbbször ismerősök/rokonok/stb töltik be a megüresedett helyeket,és meg sem hirdetik

2012. szept. 24. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezt nem egészen értem,miért tőlünk kérdezed miylen poziciót lehet ezzel a végzettséggel betölteni ,ezt az előtt szokták átgondolni mielőtt elvégez az ember egy iskolát :D
2012. szept. 24. 17:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Még nem végeztem el a sulit, folyamatban van. Nappali kórházlátogatásba fogunk menni, mert maga az eü működéséről, szervezéséről, és üzemeltetéséről tanulunk.

Egyébként meg pont hogy Magyarországon van egészségturizmus... hiszen ott a sok gyógyfürdő-barlang,fogturizmus... külön szállodai csomagok vannak olyan parnerek részére akik Magyarországra jönnek fogászati kezelésekre.

2012. szept. 25. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
és persze a Medical wellnesst, turizmust sem szabad kihagyni. Pl Oxigén wellness.
2012. szept. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!