Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esély van erre? Milyen...

Mennyi esély van erre? Milyen lépéseket kellene tenni?

Figyelt kérdés
Mennyi esélye van egy 50 éves magyar férfinak arra, hogy Ausztriába kijusson mint házi betegápoló? Tudjátok ez a 24 órás otthoni ápolás, mikor 2 hetente váltják egymást az emberek. Tud németül, és valamennyire jártas az ápolásban is. Véleményem szerint inkább a nőket keresik erre a munkakörre és ezt meg is mondtam az illetőnek, de egyszerűen nem veszi a lapot, ezért gondoltam, megkérdezem mennyi esélye van erre. Esetleg arra, hogy akármilyen munkát találjon magának külföldön? Illetve milyen intézkedéseket lehetne tenni? Kitől/honnan érdemes érdeklődni?

2012. szept. 23. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:

1 ne pofázz bele

2 ha nem próbálja mg, akkor 0 az esélye, ha megpróbálja, akkor több, mint 0

2012. szept. 23. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Ööö... asszem kissé pontatlan voltam. Ő NYAGGAT ENGEM, HOGY KERESSEK NEKI VALAMIT ÉS NEM ÉN POFÁZOK BELE! Külföldön dolgozom és 1 csöppet jobban látom hogy mennek a dolgok. Érdeklődtem is de eddig semmi sem volt úgyhogy szerintem, nem kéne ilyen tahó módon válaszolni! Szép napot!
2012. szept. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!