Mi a véleményetek a PandaStart oldalról?
Szerintem igaz!
Én is fent vagyok csak nem nagyon tudok csapatott létre hozni mert senki nem regisztrál!
Pedig ár hirdetést is adtam fel...
De 1 próbát megér szerintem mert lesz 1 saját kezdő lapod és úgy is internetezel azt a pár percet szerintem érdemes rá szánni.
Bocsi minden érintettől, de semmi értelme az egésznek.
Illetve van, de csak annak, aki kitalálta :-)
A 20 ezer forint kifizetési jutalékhoz kb. ezer kattintás kell. Ez azt jelenti, hogy ha minden tag egyformán kattintgat a hirdetésre, akkor minden tag minden ezredik hirdetésre kattintása után lesz 20ezer ftja. (És ez az az eset, amikor mindenki kattintgat. De a többség csak várni fog, emiatt még lassabban fog érkezni a forint. Ez is kinek jó? Az üzemeltetőnek, aki ülni fog a jutalékon.)
Ez így nem is lenne rossz, csak hát a hirdetői oldal sem lesz tétlen. A hirdetői rendszerek az ilyenekre fel vannak készülve és nem fogja kifizetni a jutalékot.
Ki nem venné észre, hogy egy gépről naponta több tucat kattintás érkezik?
Senki ne áltassa magát ezzel tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!