Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a PandaStart...

Mi a véleményetek a PandaStart oldalról?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam, és érdekelne, hogy tényleg igaz-e.

2012. szept. 22. 09:51
 1/4 anonim válasza:

Szerintem igaz!

Én is fent vagyok csak nem nagyon tudok csapatott létre hozni mert senki nem regisztrál!

Pedig ár hirdetést is adtam fel...

De 1 próbát megér szerintem mert lesz 1 saját kezdő lapod és úgy is internetezel azt a pár percet szerintem érdemes rá szánni.

2012. szept. 22. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Miből van bevétele? Adatgyűjtésre, spamre biztos jó...
2012. szept. 22. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi minden érintettől, de semmi értelme az egésznek.

Illetve van, de csak annak, aki kitalálta :-)

A 20 ezer forint kifizetési jutalékhoz kb. ezer kattintás kell. Ez azt jelenti, hogy ha minden tag egyformán kattintgat a hirdetésre, akkor minden tag minden ezredik hirdetésre kattintása után lesz 20ezer ftja. (És ez az az eset, amikor mindenki kattintgat. De a többség csak várni fog, emiatt még lassabban fog érkezni a forint. Ez is kinek jó? Az üzemeltetőnek, aki ülni fog a jutalékon.)

Ez így nem is lenne rossz, csak hát a hirdetői oldal sem lesz tétlen. A hirdetői rendszerek az ilyenekre fel vannak készülve és nem fogja kifizetni a jutalékot.

Ki nem venné észre, hogy egy gépről naponta több tucat kattintás érkezik?

Senki ne áltassa magát ezzel tovább...

2012. szept. 22. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
olvassátok már el a gyk.t az oldaluk jobb felső sarkában, ne kérdezze már meg mindenki!
2012. szept. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!