Végzett gyógymasszőrként mégis, hogy lehet ma megélni?
Alkalmazotti munkaviszonyból sikerült összeszedni pár vendéget + normális gyakorlatot is összehoztam mellette. Volt egy taxis ismerősöm, így ő is tudott ajánlani, meg én is ajánlottam őt. Ebből is jött pár új. A kezdetek kezdetén házhoz is jártam a környékünkön.
Amúgy a felsoroltak közül mindegyik módon hirdettem magam. Viszont a netről leszoktam mert sokan összekeverik a masszőrt a k*vával, és néznek nagyokat mikor rájönnek hogy ez mégse úgy van ahogy a hülye fejükben képzeték. Az a legjobb ha a vendég tovább ajánl a barátjának.
1,5 év volt mire sikerült kialakítani a mostani stabil visszatérő vendégkörömet.
Annyira imádom mikor a masszőrt összekeverik a k-val
Ne haragudjon már a világ teljesen lehúzzák a szakmánkat ezek az üresfejű libák akik Bárkinek szétraknák a lábukat egy kis zsetonért szánalmas
Miért nem áll ki inkább a Nyugatinál az egyik oszlop mellé?
A masszőr nem csak azért van hogy simogasson és felvegye a pénzt
Benne van a nevében, hogy gyógyít
az összes betegséget és lefolyását kell tudnia
2 évig tanul anatómiát
simán mehet utána orvosira vagy egészségtudományi szakra
A kérdezőnek meg azt tanácsolom hogy ne adja fel ha tényleg ezt akarja csinálni
keresni kell a lehetőségeket nem a neten,hanem beadni olyan helyekre az önéletrajzot ahol nem is keresnek ahol szívesen dolgoznál hotel szépségszalon
ha van lehetőséged minél több masszázstechnikát kitanulni
és hozzá a nyelveket és nem elkenődni!!!!!
mert csak így juthatsz be jobb helyekre
Először ingyen vállalni masszázst vagy féláron
az a lényeg hogy te légy a legjobb a szakmában
Nem csak protekcióval lehet bekerülni jobb helyekre tapasztalatból mondom
Nekem sem volt mégis 4 csillagos hotelben dolgozom főállásban
22/L
Gyógymasszőr :)
Köszönöm az őszinte, építő jellegű válaszokat !
:)
Ígérem, megfontolom őket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!