Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kerüljem ki a közvetítő...

Hogyan kerüljem ki a közvetítő céget és mondjam meg az ügyfélnek hogy alkalmazzon direkt és ne a cégen keresztül engem, mint vállalkozót?

Figyelt kérdés

egy cegnel dolgozom akik rengeteg penzt leszednek az ugyfelrol.

ma volt itt, beszelgettunk hogy szeretne egy rutint kialakitani, mert a mostani kaosz nem jo.

mondtam hogy en ha ittmaradok szivesem segedkezem a rutin kialakitasaban.

ennek lathatoan nagyon orult.

a tanulmanyaimnak is jelentosege van itt, ennek is orult.

es megemlitettem hogy 1 ev mulva kezdenek ujra itt az iskolat amire egybol felkapta a fejet hogy 1 evig tervezem az ittmaradast mivel az elozo dolgozo 1,5 evet volt itt, es o azt szeretne hogy ne valtozzanak az emberek havonta mint ahogy most van, hanem tobb idore legyen egy azon ember.

es szeretne a koltsegein is lefaragni mert most kb 9000-9500 fontot fizet havonta.

hogy adagolnatok be neki hogy mondjuk havi 8000-ert elvallalod az egesz munkat mint vallalkozo es teged foglalkoztasson direkt?

megjegyzem nem elírás brit fontról beszélünk és nem magyar forintról... szóval kicsit más összegről szól az egész...

2012. szept. 15. 21:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!