Mit tanulnak, merre kell elindulnom, ha ezt szeretném csinálni?
Mindig is úgy képzeltem el magam, hogy ülök egy szép kis irodában, rendezgetem a papírokat, számítógépen pötyögök, ügyfelekkel tartok kapcsolatot, ide-oda császkálok és intézem a főnöknek az ügyeket.=) Lehet kicsit hülyén hangzik, de tényleg szeretném ezt. Van ilyen munka egyáltalán? Szívesen dolgoznék szinte bármilyen cégnél, mint ilyen-olyan ügyintéző.
Milyen ütős szakmát tanuljak?
Kedves Utolsó, nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Nagyon nehéz elhelyezkedni ezzel a szakmával?Mert én nagyon szeretném ezt csinálni, de persze az is fontos, hogy pár év múlva, ha családom lesz, tudjak mit enni adni nekik.
Ha Budapesten élsz, akkor gyorsabban lehet jó titkárnői állást kapni,de vidéken sem lehetetlen:)A kezdő fizetésem kevés volt, de ma már az átlaghoz képest jobban keresek, három munkahelyem volt eddig és mindegyiket szerettem.
Az angol középfokú nyelvtudás viszont mindenképp kelleni fog, ha egy komolyabb cégnél szeretnél elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!