Pszichológia alapszakkal milyen munka?
Másodéves vagyok pszichológia alapszakon és nem mondanám, hogy nagyon bejönne (a gyermekfejlődéslélektanos dolgoktól meg hülyét kapok). Mindenképp versenyszférába képzelném el magam, de ott amennyire tájékozott vagyok egyedül a emberi erőforrás jöhet szóba, vagy rosszul gondolom? Milyen más opciók lehetnek?
Eddig úgy voltam vele, hogy már kihúzom a hátralevő időt, hogy meglegyen az alapszakos diplomám, de lehet át kéne menni máshova, de innen hova? Hol lehet esetleg kreditet átvinni vagy tantárgyat beszámoltatni?
Köszi előre is
Igen, a BME munka és szervezetpszichológiára akarok menni, az a része még érdekel is (legalábbis egyelőre azt gondolom magamról), viszont nagyon sok irreleváns tantárgy van, amik csak idegesítenek, szóval kb. utálok bejárni és még két évet ki kéne húzni.
Nem tudom, hogy mit kéne csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!