Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőként lehetek biztonsági őr?

Nőként lehetek biztonsági őr?

Figyelt kérdés
Láttatok már női biztonsági őrt ? Ha igen, akkor nincsenek lenézve ebben a szakmában, mert gyengébbnek tartják őket ?
2012. szept. 9. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy haverom anyja biztonsági őr, nem hiszem hogy le lenne nézve.
2012. szept. 9. 22:33
 2/5 Disturbed90 válasza:
Persze, hogy lehetsz, ahol én dolgozom pl. elég sok női biztonsági őr van sovány/duci, fiatal/öreg is. A csini fiataloknak meg egész nap csapják a szelet. :D
2012. szept. 9. 23:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan értelembe mondtam, hogy le van nézve, hogy nem gondolják a munkáltatók, hogy ugyanarra képes mint egy férfi. Most akkor kicsit kezdek megnyugodni :) Eléggé törékenynek tűnő testem van, viszont határozottabb a személyiségem, úgy gondolom menne a munka oroszlánrésze. Köszönöm a válaszokat! Annyi még, hogy Disturbed90 Te milyen területen dolgozol? Érdekelne akkor már h hol alkalmaznak női biztonsági őröket.
2012. szept. 10. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahol én vagyok, ott a biztonsági őrök egész nap keresztrejtvényt fejtenek, dumálnak, meg az ügyfeleket küldik ide oda.

Ha baj van az ügyfelekkel, akkor nem csinálnak semmit, nem dobhatják ki őket, ahogy normál fejjel elképzelnéd, hozzájuk se érhetnek, ha ordibálnak, vagy hasonló, legfeljebb a rendőrséget hívják ki.

Sokat gondolkoztam már, hogy akkor meg mi a töknek vannak... itt azt csinálna bárki ezektől, amit akar.

2012. szept. 10. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Az én mostani munkahelyemen is TV-znek és szgépeznek egész nap. Annyi néha a feladatuk, ha jön valaki fel kell nyitni a sorompót, meg éjszaka óránként tenni egy kört a kutyával. De végül is ennyi. Nekem azért lenne jó ez a munka mert mellette tudnék tanulni akár munkahelyen is. Egyszerűbb lenne mint most.
2012. szept. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!