Ebben a hónapban kezdtem el dolgozni. Mibe fektessem majd a pénzem?
18 éves vagyok.Ebben a hónapban kezdtem el dolgozni.Nem szeretném hülyeségekre költeni.Mibe fektessem be?Kb olyan 80000 Ft lesz az első havi fizum,de utána 90e környékén lesz.
Egyébként ti mire költöttétek életetek első fizetését?
Szerintem első fizetésnél még korai azon gondolkodni, hogy befektess. Nyiss egy bankszámlát, lehetőleg olyat, amihez lehet rendelni egy befektetési számlát is, és a havonta felesleges pénzt - ha már nem adod nekem :) - tedd rá a befektetési számládra.
Sok sikert, gratulálok a munkahelyedhez, kívánom, legyen hosszútávú!
köszi.
Megfogadom a tanácsod. :-)
Hát ha a szüleidnek nem kell segítened és nincsenek nagy igényeid, akkor könnyen összehozhatsz nagyobb összeget, amit költhetsz sok hasznos dologra pl befektetés 1 már működő üzletbe, kamatoztatás bankszámlán, vagy 1 már meglévő terméket továbbfejlesztesz megveszed a gépeket ( előtte persze felméred, hogy van e rá igény), vagy költheted nyelvtanulásra ha kiakarsz menni külföldre magasabb beosztásba ( bár kint 1 takarító is jobban keres mint nálunk 1 magasabb beosztású személy). De tovább is tanulhatsz belőle.
Egyébként én is ebben a hónapban kezdtem el dolgozni. Pontosabban a múlt hónap végén, úgyhogy holnap kapok is egy kis pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!