Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Internetes munka - valakinek...

Bettucy kérdése:

Internetes munka - valakinek van tapasztalata?

Figyelt kérdés
Főállás mellett szeretnék pár ezer forinthoz jutni havonta, mert nem keresek valami sokat és jól jönne. Találtam egy munkát az egyik hirdetőoldalon: e-maileket kellene másolni és küldözgetni megadott címekre. Teljesítmény alapján fizetnének. A hirdetés feladója S. Z. (a teljes nevét nem akarom kiirni, de ha valakit érdekel, elküldöm priviben). Nem találtam róla semmi gyanusat a neten, de hát a mai vilában... Nem tudom, h merjek-e jelentkezni. Egyébként 600 .- a belépés. Úgy gondoltam, h ha ezt el is bukom, akkor sem bukok sokat. Vélemény?

2012. szept. 8. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se!

De tudod mit, inkább már nekem küldd a 600 forintot, ne neki.

Cserébe én már előre megmondom, hogy "munka" az lesz, hogy ugyanilyen ajánlatokat küldözgess másoknak, és a saját nevedre kérd a 600 forintokat...

2012. szept. 8. 07:55
 2/7 A kérdező kommentje:
A válaszod mögött van valamilyen tapasztalat is, vagy csak egyéni vélemény?
2012. szept. 8. 08:05
 3/7 hájaaa ***** válasza:
Basszus ne legyél már naív! Persze hogy átb@szás. Küldök neked én inkább kattintgatós cuccot...Ha ügyes vagy heti 1000forintot megkereshetsz. De közvetlen kattintást sem kell végezned mert van autosurf gomb. Ez youtube videókat néz(mármint a program).
2012. szept. 8. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalat nincs, mivel sose voltam olyan hülye, hogy ilyesmiket egyáltalán figyelemre méltassak. Ugyanis ott kezdődik, hogy egy munkáért neked fizetnek, nem pedig te fizetsz másnak, és ez mindenre érvényes.

Ez, amit itt vázoltál, egyébként az egyik legismertebb kamu lehúzás. Sok ezer ilyen van, mégpedig azért, mert mindig vannak emberek, akik nem használják az agyukat.

Gondolj már bele, mégis, kinek lenne szüksége arra, hogy e-maileket másoltasson, és ezért fizessen is...?

Próbáld ki, szépen nyomva tartod az egér bal gombját, aztán ha végzel a kijelöléssel, nyitsz egy Wordot, ott ctrl+v, aztán ctrl+p, és már ki is lehet nyomtatni, aztán azt oda küldöd, ahova akarod. Ha tömeges dolog, erre lehet írni egy programot :P

Te az ő emailjét fogod lemásolni és küldözgetni különböző címekre, csak itt már a te számládra kéred a 600-at a többi pancsertől, és cserébe ugyanezt ajánlod majd nekik. (Amíg valaki meg nem únja, és fel nem jelent csalásért :P )

...és egészen addig fogsz beleugrani ilyen hülyeségekbe, amíg meg nem érted, hogy távmunkák csak képzett, szaktudással rendelkező embereknek vannak: webdesing, programozás, fordítás, és társai.

2012. szept. 8. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolkozz! Te fogsz dolgozni és még neked kell fizetned neki?

Max diákszövetkezetek szoktak 1000 ft-ot kérni regisztrációs díj alatt, de azt a kilépéskor vissza is fizetik.

2012. szept. 8. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem naív, sem hülye... pont ezért nem ugrottam bele és inkább kérdeztem, mielőtt belevágnék valami ilyesmibe! Azért köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 8. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy büdös átverés, pont mint a többi netes meló.
2012. dec. 25. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!