Informatikusként elhelyezkedni vidéken?
Programtervező informatikus diplomát szereztem idén, vidéki főiskolán. Az összes környező céget, aki ezzel foglalkozik körbejártam, de sajnos nem kellettem / nem engem vettek fel vagy nincs munkafelvétel.
Milyen egyéb lehetőséget tudnátok ajánlani, ahova informatikusként jelentkezhetnék (még ha nem is programtervezőként kellene elhelyezkednem)
Külföld ember,próbáld meg.Hadd ne mondjam mennyi pénzt fogsz kapni,tuti szívrohamot kapsz.
Milyen nyelveken vagy gyakorlatod?Mármint programozási nyelveken?Milyen nyelven beszélsz,milyen szinten??
Ami miatt Budapest sem jöhet szóba és nem hogy külföld:
Nyilván nem egyik napról a másikra adják a munkát, hanem el kell oda utazni pl. interjú...stb, ami pénz és lehet, hogy nem engem vesznek fel. És 10 ilyen interjúra elutazni nem kevés pénz...
Amúgy angol középfok (írásban jobban, mint szóban)
Főleg a webre álltam rá (ugye PHP és társai), de nem áll túl messzi a C, C# és a Java sem
Nekem az a tapasztalatom, hogy nagy nagy szerencsével elhelyezkedhetsz, de harmad vagy negyed annyit fogsz keresni mint Budapesten és az sem kizárt, hogy nem 8 órába fog bejelenteni.
Azért attól nem kell félni még Pesten sem, hogy 2 naponta állásinterjúra kellene utaznod. Én mindenképp megpróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!