Mi a feladata egy kürtöskalács-eladónak?
Nyilván, a kürtöskalácsot meg kell sütni, és bekókuszozni/mogyorózni stb.
De a kürtöskalács tésztáját is magunknak kell megcsinálni, vagy az megvan (pl. fagyasztva)?
Csak, hogy érdemes-e erre az állásra jelentkeznem, ha nincs szakács végzettségem, és a tésztakészítést is meg kéne tanulnom.
Barátnőm dolgozik ilyen helyen.
Reggel még nyitás előtt előre meggyúrja a napi adag tésztát, ezt hűtőbe elteszi, megsüti az első adag kürtőskalácsot (minden ízből/méretből legyen néhány, vannak gyorsabban fogyók) majd ahogy napközben fogy, folyamatosan sütöget.
A tészta összetevői előre meg vannak rendelve, be vannak készítve, mindig mindent ugyanúgy kell, nem hiszem, hogy szakácsnak kellene lenni hozzá. Barátnőm is vendéglátós, itt inkább azon van a hangsúly. Lisztet-cukrot-stb. kimérni és összegyúrni bárki tud.
Első: Köszönöm, jelentkeztem, hátha:)
Második: Hoppá, eddig rosszul tudtam, köszi a javítást! Pedig jó voltam helyesírásból, de hát na. Legalább most már tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!