Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthoni csomagolási munka...

Otthoni csomagolási munka tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hova érdemes menni, hol érdemes keresni?
2012. szept. 5. 07:08
 1/3 A kérdező kommentje:
CSAK Csomagolás, borítékolás, összeszerelés, ilyesmikre gondolok, azt mondják hogy csak ismerősök által lehet ilyen munkához jutni, de akkor mit csináljon az akinek nincs ilyen ismerőse?:(
2012. szept. 5. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit, a legtöbb ilyen munka átverés. Kell valami regisztrációs díjat fizetni, vagy elkérik az anyagárat, vagy ilyesmi, aztán nem fizetnek. Sok ilyet hallottam, ha nincs ismerősöd, akkor nem fog menni. Legalábbis pénzt ne adj senkinek előre.
2012. szept. 6. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen ezekről hallottam, biztos hogy nem fizetek előre, ez is olyan nevetséges, én dolgozok és én fizessek...

Csak hát az ember honnan szerezzen ilyen ismerőst:S

2012. szept. 7. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!