Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem az Auchanba mint...

Jelentkeztem az Auchanba mint pénztáros, de nem írtak vissza. Fognak visszaírni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem az Auchanba mint pénztáros,de nem írtak vissza.

Fognak visszaírni egyáltalán?

Még csütörtökön jelentkeztem a neten de egyenlőre semmit sem szóltak nekem hogy sikerült-e vagy sem.

Miért nem tudnak küldeni legalább egy mailt hogy felvettük vagy sem?

2012. szept. 4. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Több száz e-mailt kapnak. Azonnal kitörlik az abszolút sablonos semmit mondó jelentkezéseket. Nem fognak visszaírni. Idejük sem lenne, több száz e-mailt megválaszolni. Nincs is értelme. Más kérdés, hogy korrektebb helyeken veszik a fáradtságot és kiértesítenek, hogy nem sikerült a pályázat.

Ne várd, mert nem fognak válaszolni.

2012. szept. 4. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt felvétel?

Én tescó-s adminisztrátor volta, én intéztem a pénztárosok állásinterjúztatását és felvételét.

Sajnos ez úgy megy, hogy ha kell pl. 5 pénztáros, akkor behívnak 20-at. Az önéletrajzokat szelektálják, pl. a helybéli, fiatal, gyermektelen, hajadonok előnyben. A többi önéletrajzot visszarakják a fiókba. Nem fognak egyesével visszaírogatni mindenkinek.

2012. szept. 4. 20:49
 3/9 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok és fiú.

Busszal kb 20 perc alatt ott lennék az Auchanba.

De akkor most más helyekre is beadhatom a jelentkezésemet?

2012. szept. 4. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy szeretném letenni levelezőn az érettségit és így minden héten kedden és szerdán délutánonként kellene a suliba lennem.

Így eléggé lecsökkenek a lehetőségeim,nem?

2012. szept. 4. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia #2 vagyok.

Az, hogy 20F vagy, és az Auchan-hoz viszonylag közel laksz, az előny. Az érettségit ne említsd, még az állásinterjún sem!!!

Majd, ha már aktuális (gondolom idén már nem, mert már elkeződött a tanév), akkor majd szólsz annak, aki a beosztásokat csinálja. Ha addig jól dolgozol, akkor tuti elintézik neked, hogy szabad legyél.

Ha meg nem engedik, akkor még mindig ráérsz majd akkor gondolkodni, hogy hogyan tovább.

Amig nem kapsz választ, addig nyugodtan küldd el az önéletrajzod más helyekre is.

2012. szept. 4. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Már beiratkoztam a suliba és jövőhéten lesz a tanévkezdés nekünk.

De remélem hogy felvesznek és majd megoldhatjuk valahogy.

2012. szept. 4. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont említsd meg az állásinterjún.

De ha diákszövetkezeten keresztül próbálnál meg elhelyezkedni, akkor ott sokkal rugalmasabban kezelnék a sulidat.

2012. szept. 4. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez a Diákszövetkezet hogyan működik?

Most nyáron végeztem a suliban mint pincér de nem szeretnék a szakmámban dolgozni.

Szeretnék minél magasabb képesítést szerezni.

Teljes munkaidőben szeretnék dolgozni.

2012. szept. 4. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj be az egyik diákszövetkezetbe és regisztrálj. Ott kiadják, hogy mikorra kell munkaerő (pl.: kedd 8-16) és te döntöd el, hogy azok közül melyiket vállalod be.
2012. szept. 5. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!