Mit csinál a zsákoló, raktárkezelő, fóliagyártó?
Figyelt kérdés
Vannak számomra olyan furcsa álláshirdetések,hogy jó lenne,ha ide összegyűjtenénk néhányat hogy mi mit jelent.2012. szept. 3. 16:55
1/1 anonim válasza:
Itt van hogy mit jelenet a zsákoló: [link] . A raktárkezelő sok mindent csinál pl.: leltároz (papíron és számítógépen), nyilvántartja a számítógépen a szerszámokat, csavarokat, gépeket, stb., kiadja munkásoknak a dolgokat és fel írja. Én most megyek februártól egy Raktárkezelő és Targoncavezető és NKH vizsgára felkészítő tanfolyamra a munkaügyön keresztül, és már meg van hogy hova megyek utána dolgozni. :) A fólia gyártást meg szerintem inkább már gépek végzik mint emberek. Egyszóval a zsákoló és a fólia gyártó nem könnyű fizikai munka! A raktárkezelő viszont sokkal könnyebb munka, mint mondjuk egy mütyürkegyárban gubbasztani a szalag mellett napi 8 órát! Remélem segítettem neked!?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!