Hány munkahelyetek volt eddig és mióta dolgoztok? Kort is írjatok!
ma 20:43 vagyok--
Igen, jól hangzik hogy "Országgyűlési könyvtár" Annak idején amikor megmondtam hol dolgozom, mindenki azzal jött hogy -"hűű,de király! Biztos tök jól keresel"
Amikor elmondtam hogy mennyit keresek közalkalmazottként ne hitték el. Sőt a bank sem hitte el, amikor az ifjú házasok kölcsönét igényeltük. 40 ezer forint kamatmentes vásárlás kölcsön volt, ahol kérték a férj és feleség munkahelyét, és fizetési összegét. Amikor leadtam a banki hölgy megnézte, és visszaadta azzal,hogy
"sajnáljuk, önnők nem jogosultak az ifjú házasok kölcsönére mert csak főállású házaspárok igényelhetik. Ön mellékállásban dolgozik (mármint én) Csodálkoztam, miből gondolta ezt, és mondtam hogy én fő állásban napi 8 órát dolgozom. Nem hitte el, hogy a Parlamenti könyvtárban ilyen kevés fizetést kapok. Fel is hívta a munkahelyemet, hogy utána járjon. Amikor kiderült,hogy tényleg ennyit keresek, meg is kérdezte hogy mégis miért maradok ott? Miért nem keresek másik munkahelyet??? Végül is ezért is léptem ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!