Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány munkahelyetek volt eddig...

Hány munkahelyetek volt eddig és mióta dolgoztok? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés

2012. szept. 2. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:43 vagyok--

Igen, jól hangzik hogy "Országgyűlési könyvtár" Annak idején amikor megmondtam hol dolgozom, mindenki azzal jött hogy -"hűű,de király! Biztos tök jól keresel"

Amikor elmondtam hogy mennyit keresek közalkalmazottként ne hitték el. Sőt a bank sem hitte el, amikor az ifjú házasok kölcsönét igényeltük. 40 ezer forint kamatmentes vásárlás kölcsön volt, ahol kérték a férj és feleség munkahelyét, és fizetési összegét. Amikor leadtam a banki hölgy megnézte, és visszaadta azzal,hogy

"sajnáljuk, önnők nem jogosultak az ifjú házasok kölcsönére mert csak főállású házaspárok igényelhetik. Ön mellékállásban dolgozik (mármint én) Csodálkoztam, miből gondolta ezt, és mondtam hogy én fő állásban napi 8 órát dolgozom. Nem hitte el, hogy a Parlamenti könyvtárban ilyen kevés fizetést kapok. Fel is hívta a munkahelyemet, hogy utána járjon. Amikor kiderült,hogy tényleg ennyit keresek, meg is kérdezte hogy mégis miért maradok ott? Miért nem keresek másik munkahelyet??? Végül is ezért is léptem ki..

2012. szept. 2. 21:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Ó,így már persze nem hangzik olyan jól.
2012. szept. 2. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem volt munkahelyem, nem találok munkát ebben az országban. Nem Budapesten élek, hanem vidéken. Szegeden. 27/L
2012. szept. 4. 08:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Még nem volt egy sem? :( Valami gyárba nem tudsz elmenni? Szegeden ennyire nincs munka? Ezt nem is tudtam... Amúgy szeretem Szegedet,nekem amolyan szerelem város! De úgy látszik nem költözöm oda,csak távolról csodálom! :)
2012. szept. 4. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem sok lehetőség van, nem ide jött a Merci gyár.
2012. szept. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!