Hová jelentkezhetnék még?
28 éves nő vagyok kereskedelmi gyakorlattal és érettségivel. Ezen kívül volt egy kis konyhai munka (csak nyáron) és alapítványi tevékenység (kevéske adminisztráció, telefonálás, de nagyon nem veszem hasznát az ottani tapasztalatnak).
Most kereskedelmi szakmenedzsernek tanulok estin, most kezdem.
Kereskedelmi állást keresek, de kifogytam az ötletekből. Mire jelentkezhetnék még? Konyhai munkára általában kevés azért az a 2-3 hónap tapasztalat. Adminisztrációs állásokra meg általában kell nyelvtudás, ami nekem még sajnos nincs meg. :(
Nézem a közszférás munkákat is, de ott többségében szakképzettség kell vagy több éves specializált gyakorlat.
Sok az eladói állás, de sokan is jelentkeznek, alig kapok vissza reakciót, meg aztán itt is kérnek szakiskolát és nyelvtudást.
Takarítást is néztem már kínomban, de mindig kérnek referenciát, azom meg nincs.
Persze, nem adom fel, meg találok azért álláslehetőségeket, ahová megfelelek (céges weboldalakra is jelentkezem), de kevés. Van bármilyen ötlete valakinek, hová lehetne még fordulni?
A referencia csak pénzkérdés. Itt a neten is találhatsz olyat aki X pénzért kiállít neked papírt hogy hónapok óta nála milyen szép munkát végzel.
>>>>
Takarítást is néztem már kínomban, de mindig kérnek referenciát, azom meg nincs.
Ez szuper! :)
És hova sikerült elhelyezkedned? :)
Köszi az érdeklődést! :)
Egy ruházati üzlet. A Facebook-on hirdettek, így találtam rájuk. :) Meg lett egy alkalmi jellegű, fogászatoknak kell vinnem ismertető anyagokat egy fogtechnikai cégről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!