Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Amway-ben pontosan milyen...

Az Amway-ben pontosan milyen szintek vannak és hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

ÉN beléptem. A következő a helyzet:

Amíg nem csatlakozol nem mondják meg.

Aztán kiderül. Az első időben, ami eltarthat akár 1-2 évig is, csak a forgalomból van hasznod. Vagyis olcsóbban kapod a termékeket, és van rajta árrés.

Ezt a forgalmadat kell növelni - de nagyon ám!

Ha be tudsz szervezni legalább 10 olyan családot, akik havi 100 pont értéket rendelnek ( ez kb 30 ezer HUF) családonként, akkor már a bónuszokban is bízhatsz, és az ő fogyasztásuk után is lesz hasznod, de ezt nem kp-ban, hanem termékekben kapod meg.

MI belevágtunk, de a mi pénztárcánk ehhez kevés volt (kettőnk jövedelme családi pótlékkal együtt kb 190 000 HUF)

Szerintem annak való, aki már eleve egy viszonylagos jólétben él. Az Amway első és legfontosabb tanácsa: "Váljon a termékek használójává, hiszen csak úgy tudja azt másoknak hitelesen ajánlani!"

Ha ez a jólét nálatok megvan, és fel tudjátok tenni a pléhpofát, akkor lehet, hogy Nektek bejön. Sokaknak bejött - nekünk nem!

Mi mindig kínos helyzetekben találtuk magunkat, ha erről kezdtünk beszélni a barátainknak.

u.i.: az L.O.C meg a dezodor tényleg nagyon jó termékek.

Ennyit tudtam így elsőre ... :)

2009. júl. 28. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

Most mondja a nejem, hogy feltétlen írjam le, hogy fix pénzt csak a legvégén, amikor jogdíjat kapsz, ha platina meg gyöngy meg ezek leszel :S

Addig a havi pénzed minden hónapban attól függ, hogy az általad beszervezett családok abban a hónapban mennyit rendeltek!

2009. júl. 28. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Sokat segítettél!Azért még le tudnád írni a szintek sorrendjét?Előre is köszönöm!
2009. júl. 29. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

3%, 6%, 9%, 12%, 15%, 18%, 21%

Ezt hívják igazából az egész iskolájának=)

Ezután jönnek a nagyobb szintek pl. platina, rubin, smaragd, gyémánt... ezeknek mind mind különböző megnevezéseik vannak attól függően, hogy mennyi ideje teljesíted a szintet és hogy hány 21%-os csoportod van.

Erre voltál kíváncsi vagy konkrét összegre?=)

2010. júl. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!