Az Amway-ben pontosan milyen szintek vannak és hogyan követik egymást?
ÉN beléptem. A következő a helyzet:
Amíg nem csatlakozol nem mondják meg.
Aztán kiderül. Az első időben, ami eltarthat akár 1-2 évig is, csak a forgalomból van hasznod. Vagyis olcsóbban kapod a termékeket, és van rajta árrés.
Ezt a forgalmadat kell növelni - de nagyon ám!
Ha be tudsz szervezni legalább 10 olyan családot, akik havi 100 pont értéket rendelnek ( ez kb 30 ezer HUF) családonként, akkor már a bónuszokban is bízhatsz, és az ő fogyasztásuk után is lesz hasznod, de ezt nem kp-ban, hanem termékekben kapod meg.
MI belevágtunk, de a mi pénztárcánk ehhez kevés volt (kettőnk jövedelme családi pótlékkal együtt kb 190 000 HUF)
Szerintem annak való, aki már eleve egy viszonylagos jólétben él. Az Amway első és legfontosabb tanácsa: "Váljon a termékek használójává, hiszen csak úgy tudja azt másoknak hitelesen ajánlani!"
Ha ez a jólét nálatok megvan, és fel tudjátok tenni a pléhpofát, akkor lehet, hogy Nektek bejön. Sokaknak bejött - nekünk nem!
Mi mindig kínos helyzetekben találtuk magunkat, ha erről kezdtünk beszélni a barátainknak.
u.i.: az L.O.C meg a dezodor tényleg nagyon jó termékek.
Ennyit tudtam így elsőre ... :)
Most mondja a nejem, hogy feltétlen írjam le, hogy fix pénzt csak a legvégén, amikor jogdíjat kapsz, ha platina meg gyöngy meg ezek leszel :S
Addig a havi pénzed minden hónapban attól függ, hogy az általad beszervezett családok abban a hónapban mennyit rendeltek!
3%, 6%, 9%, 12%, 15%, 18%, 21%
Ezt hívják igazából az egész iskolájának=)
Ezután jönnek a nagyobb szintek pl. platina, rubin, smaragd, gyémánt... ezeknek mind mind különböző megnevezéseik vannak attól függően, hogy mennyi ideje teljesíted a szintet és hogy hány 21%-os csoportod van.
Erre voltál kíváncsi vagy konkrét összegre?=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!