Mi történik ha kiderül egy hajós munkánál, hogy eltitkolt betegségem van?
Figyelt kérdés
óceánjáró hajóra megyek dolgozni, és van egy betegségem, ami miatt nem vehetnének fel. ha eltitkolom, de mégis kiderül a hajón, mert történik valami olyan, annak mi lesz a következménye? mit tudnának csinálni velem?2012. aug. 31. 23:15
1/6 anonim válasza:
Attól függ mi a betegséged..mert ha kihajózás után rájönnek hogy pl ebolád van,akkor simán átdobnak a korláton.
2/6 anonim válasza:
Tudtommal simán hazaküldenek, rosszabb esetben még be is perelhetnek, ha pl. fertőző.
1. válaszoló: Rohadt nagyot röhögtem így hajnalban, köszönöm. :D
3/6 A kérdező kommentje:
nem fertőző, de kizáró ok, h felkerüljek.
2012. szept. 1. 22:20
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztasd meg, simán hazaküldenek. Régi szabályokat tudok ilyenekről, hogy átadnak a parti őrségnek, meg beírnak a hajóskönyvbe meg mit tudom én, hogy ma hogy működik, azt nem tudom.
5/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm.
2012. szept. 1. 22:23
6/6 anonim válasza:
Milyen betegséged van, ha nem vagyok indiszkrét? Elvileg menni kell orvosi kivizsgálásra, ott nem derült ki? Az orvosnak elvileg mindent le kell jegyeznie. Nem tudom, mit csinálnának veled, ha kiderülne, de biztos nem dicsérnének meg érte. Max. elintéznék, hogy többet hajós munkát ne kaphass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!