Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kanadába milyen eséllyel...

Kanadába milyen eséllyel lehet munkát találni?

Figyelt kérdés

Vendéglátóiparban és Angliából érkezve referenciával?

Pincér végzettséggel és jó angol nyelvel?

Mit gondoltok?

Oda kell vízum vagy zöldkártya? Mi kell hogy hivatalosan is ott tudjak élni és dolgozni?

Aki hülyéskedni akar az kérem ne válaszoljon.

2012. aug. 30. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mostanában már sajnos bejutni is nagyon nehéz a kiköltöző cigányok miatt, mert a kanadaiak szemében MAGYAR = INGYENÉLŐ CIGÁNY. Sajnos.
2012. aug. 30. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

hát az ilyen országok a magasan képzett szakembereket keresik főként... vagy azt aki tanulni akar ilyen szakmákat...

nem tudom meg lehet próbálni, de vendéglátóipar nem épp az amit tárt karokkal várnak

úgy tudom oda is kell vízum

szépen meggooglezod és ha jó az angolod magadtól is szépen meg fogod találni a magyarokra vonatkozó jogszabályokat

amúgy hivatalos körökben nem úgy működik hogy magyar egyenlő cigány...

lehet van akinek elege van a romákból és mivel tudatlan azt hiszi hogy mindenki az aki innen jön...

de ezért sokan vannak akik kedvelik a magyarokat mert "nagyon jó a munkabírásuk" hát igen ahhoz képest hogy otthon mit meg nem csináltatnak velünk, gyaloggalopp amit nyugaton kapunk... legalábbis az én esetemben így van :D

2012. aug. 30. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsőnek teljesen igaza van, és pontosan, hogy így működik hivatalos körökben, büszkék lehetünk rá, hogy a cigóink miatt tiltják ki onnan a normális embereket is... Elég elolvasni a nemzetközi híreket:

[link]

És ennek következményeként jött az új, szigorú bevándorlási törvény:

[link]

Elég már ebből a politikailag korrekt maszatolásból, mikor minden külföldi újság is csak erről beszél...

2012. aug. 31. 01:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és igen én is hallottam és olvastam,hogy Kanada megszigorítja a bevándorlási törvényeket a romák miatt. :( Megint miattuk szívunk mert kimentek és nem az volt a céljuk mint nekem vagy még sok magyar társamnak,hogy egy új életet kezdeni, munka,tanulás,stb. Remélem pár év múlva feloldják a szigort... Jézusom! Micsoda szégyen,hogy ha kimegyek esetleg Kanadába akkor egy lapon fognak kezelni a romákkal! Pfff :(((
2012. aug. 31. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!