Mennyi havi nettó fizetéssel lennél elégedett?
Figyelt kérdés
Kérlek ne elrugaszkodott dolgokat írjatok (nettó 10 millió), hanem amiből lazán kijönne a kaja, rezsi, havi egyéb kiadások: gyógyszer, ruha, cipő, csizma...stb. Nem kéne gondolkodni, hogy ha elromlik a hűtő, akkor miből lehetne újat venni, vagy ha jön egy karácsony, azt miből...és még félre is tudnátok tenni?2012. aug. 28. 12:33
11/12 anonim válasza:
Én szerencsés helyzetben vagyok, mert igen jól keresek, de a visszanézve a költekezéseinket, igényeinket amikor kevesebből éltünk azt tudom mondani, hogy havi 350-400e nettó családi bevétel elég, hogy tisztességes életet élj. Ha van egy szép kis lakásod, autód, 2 gyerek, 120 körül kajáltok, mondjuk 50 körül valami hitel, néha utazgattok, akkor ebből még 80-100-at félre is lehet tenni és az már elég, hogy nyugodtan aludj. Ez lenne az itthon. El nem tudom képzelni, hogy 100 körül, hogy lehet megélni gyerekekkel, hitellel, meg egyéb kiadással.:(
12/12 anonim válasza:
A párommal élek együtt az ő lakásában, szóval csak a rezsit kell fieztnünk. Ő értékesítő, így a fizetése nettó 160.000-250.000 között ingadozik. Így én egy nettó 160.000 Ft-os fizetéssel már teljesen elégedett lennék, amire szükségem lenne, azt ebből már fedezni tudnám.
Alapból nincsennek nagy igényeim, már most is úgy érzem, hogy mindenem megvan, ami kell, úgy hogy most nettó 75.000 Ftot keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!