Önéletrajzot kellene irnom! Beleírjam hogy van egy két éves gyerekem?
Figyelt kérdés
Kisgyermek -nevelőnek tanultam ,és bölcsödöbébe jelentkeznék,de a lányomat is bölcsödébe kell íratnom meg oda kellene járnia (nem abba a csoportba ahol én lennék a gondozó nő)abba az bölcsibe,de a bölcsik meg eléggé telítve vannak. de a lényeg az hogy beleírjam az önéletrajzba hogy van egy lányom aki konkrétan az érettségim után született?2012. aug. 26. 13:21
1/9 anonim válasza:
Az hogy pontosan mikor született,az szerintem tök mindegy,de az hiogy van,azt szerintem mindenképp írd bele.
2/9 anonim válasza:
én nem írnám bele,de ez én vagyok:(
3/9 anonim válasza:
Ne írd be, de ha állásinterjún rákérdezned ne tagadd le!
4/9 anonim válasza:
Ne írja bele, azért odavannak, hogy miért nem születik több magyar baba, de persze az állásinterjún meg már probléma, ha anya vagy! Ez Magyarország, a szánalom!
5/9 anonim válasza:
Ne írd bele. Nem könyvet írsz az életedről, hanem állásra jelentkezel. Ott meg az a lényeg, hogy mit tanultál, mihez értesz iskola nélkül is, mit tudsz nekik - mint leendő munkavállaló - nyújtani.
A többi magánügy.
Ha a személyes találkozón rákérdeznek, nem kell letagadni, de nincs is miért magyarázkodnod.
6/9 anonim válasza:
Szakmai önéletrajzba még a családi állapotomat sem szoktam beírni!
Nyilván, ha rákérdeznek, akkor elmondom...
7/9 anonim válasza:
persze, hogy írd be!
..ha az elején sumákolsz, akkor régen rossz... ha problémás a munkaadónak, hogy gyereked van akkor rohadjon meg! Ha szakmailag, emberileg támadhatatlen vagy, akkor a gyerek, akármikor is szülted, nem lesz probléma...sőt...
8/9 anonim válasza:
Ha bölcsödébe jelentkezel beleírhatod, hogy van gyereked, mert ott "tapasztalatnak" veszik.Bezzeg én, akinek 3 gyereke van :(((Mikor meghallják, hogy 3 gyerekem van, mintha fertőző lennék:Köszönjük szépen a viszontlátásra....majd értesítjük......Aha....persze én meg még számítok is rá, hogy értesítenek.....A tv-ből meg az folyik, hogy húúúúú de sok családbarát munkahelyet teremtenek, megadnak minden lehetőséget, hogy a gyeses gyetes anyukákat visszavezessék a munka világába.Sőt valami kutyatápos üzem átadóján miniszterelnökünk azt mondta, hogy ma magyarországon fontos, hogy minden gyerek reggelente dolgozni lássa menni az apját is és az anyját is.....Hát gyerekek én egy viszonylag JÓ helyen élek az ország szívében középtájt egy viszonylag nagyobb városban, de hónapok óta SEMMI MUNKALEHETŐSÉG :(Pár hete arra lettem figyelmes, hogy orrba szájba keresik a csökkent munkaképességű embereket....na mostmár meg azért nem jelentkezhetek....Én csak egy átlagos középfokú végzettségű magyar családanya vagyok 3 gyerekkel, nem vagyok fogyatékos, nem felsőfokon beszélek több nyelvet, csak alapfokon 2-t, nem tudok megfelelni egyes álláshírdetésekben beleírt 7/24 órás rendelkezésre állási kritériumoknak....reggelente 7 előtt nem tudom beadni a gyerekeket oviba és délután max fél 5-ig el kell őket hoznom onnan.Emiatt nem jöhet szóba Budapesti meló.Jaaaa és ami a legfontosabb:köszönjük szépen a törvény által biztosított gyes gyet mellett 6 órás munkalehetőséget, de kitörölhetem vele a p.csámat, mert nemhogy 6 órában, 8-ban sem szingliként sem, gyerektelenül sem találnék jelen pillanatban olyan munkát amit előtte több mint 5 évig végeztem, amihez értnék is :( MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY NEM SZERETLEK :'-(((
9/9 anonim válasza:
8: sajnos igazad van, de a kérdező ettől kicsit mélabús lett...
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!