Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a gödi Samsungban...

Milyen a gödi Samsungban dolgozni? Megbecsülik az embert vagy ez is tipikus ázsiai vállalat?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Részlegfuggő, a munkatempó van, ahol egyáltalán nem megerőltető, van, ahol szoros, van, ahol túlórázhatsz, ott jól keresel. Ha nincs baj a munkáddal, nem szólnak bele, betanulásnál segítenek, de nem nehéz munkák ezek. Mindenki más munkafolyamatot csinál.
2012. aug. 26. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen részre "jó" bekerülni és hová nem?Köszi!
2012. aug. 28. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem a gödire vagyok kíváncsi,hanem gondoltam úgy ám blokk.Köszi.
2012. aug. 28. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem tudok mondani, mert csak azt a részleget tudom ahol voltam.

A Hanilban dolgoztam, ahol a Samsungnak csináltunk monitorokat, és házimozirendszereket.

Én a Kitting Box-ban dolgoztam (nov. 15-ig, mert akkor megszüntették és összevontak bennünket a szalaggal) ahol készitettük elö a dobozokat, és sokkal jobb volt, mint mikor már a futószalagggal összevontak.

A Kittingben gyorsan összekapkodtuk (beletettük a fület, kihajtottuk, beletettük a polieszterolhabot, és felstócoltuk)a dobozokat, azután ültünk. Miután a szekér elvitte a felstócolt dobozokat, ismét összecsaptuk a munkát, és pihentünk. De már a vonalon ezt nem lehetett megcsinákni, mert ahogy jöttek a monitorok, úgy kellett készitsük elö a dobozokat, azért mert mielött kihajtottuk volna a dobozt, rá kellett tegyed a cimkét, aminek a szériaszáma meg kellett egyezzen a monitoron lévö cimke számával, és a monitorra akkor ragasztottad rá a cimkét, amikor már odaért.

A kisfönökök ( semileader) megbecsültek minket, de már a supervisorok közt egy volt aki nem hajtotta a munkásokat meg nem kiabált velük.

A fizetés csak minimálbér volt, függetlenül attol hogy mit csináltál.

Ugyanannyit kapott a ripper, az anszambláló, meg a teszter, mint én aki csak a polieszterolhabot tettem a dobozba, a minimálbért.

Megesett sokszor, hogy kötelezö volt túlorán maradni, vagy bejönni szombaton, de mikor nem volt is kötelezö, akkor is kellett vállalni, mert nem vállaltad akkor az akép alakúlt ki az emberröl hogy nem lehet rá számitani, és mikor voltak kirugások, meg átcsoportositások, akkor nézték.

Egy tipikus ázsiai vállalat volt a mi cégünk, olyan lehet a samsung is. A koreaiak ránk se bagóztak, és nem törödtzek az emberek dolgaival, csak azt nézték hogy minél nagyobb profitjuk legyen.

Mikor jött a szalaghoz Mr. Kim, az igazgató, akkor a supervisor még erösebben elkezdett velünk ordibálni, hogy gyorsabban, gyorsabban, hogy lássa a koreai,hogy ezek a biorobotok szépen, gyorsan, és szó nélkül dolgoznak, és minél jobban kiabálsz rájuk, annál gyorsabban dolgoznak.

Nálunk a koreaiak adosággba keveredtek, és amiatt ment tönkre a cégünk.

2012. aug. 28. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Többsége kínai volt annak,amit írtál,de köszönöm szépen!:)

Lehet,hogy hamarosan Én is jobban megismerkedem a céggel,mármint a Sansunggal és akkor nem lesz ennyire kínai.:)De köszi.

2012. aug. 28. 21:39
 6/6 anonim válasza:
100%
Aki megszeretne élni, az ne ide jöjjön. (Göd) Nagyon kell pörögni semmi pénzért. Röhejes.
2012. okt. 21. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!