Van itt valaki aki a Samsungban dolgozik Jászfényszarun?
Van különbség és igen van most felvétel! Én sem dolgozom ott,de remélem csak "még" nem dolgozom ott.Csütörtökön megyek szórásra.Remélem "jó helyre" kerülök be,márha bekerülök.
Sok sikert Nektek is!
Figyi Én hallottam,hogy van felvétel,de csak ennyit és betelefonáltam.Meg láttam előtte,hogy a Work hirdet,de tudtommal a Balihoz jobb kerülni,tehát ez utóbbinál próbálkoztam hátha.
Pikk-pakk elkérték az adataim,mondta a csaj,hogy iszonyatos túljelentkezés van és nem igér semmit,de hoppá épp most mondta le Valaki a csütörtöki (holnapi) időpontot,tehát be tud rakni a helyére.Elmondta mire számítsak a felvételin és ennyi volt.Örültem,hogy egyáltalán "megnéznek" és a sok infótól hirtelen több nem is jutott eszembe,letettük.
Majd később visszatelefonáltam,hogy mégis milyen munkakörbe és milyen munkarendbe keresnek illetve kerülök ha a holnapi "selejtezőbe" raktak be.Erre a válasz az volt,hogy keresnek állandó délelőttre is és váltott műszakban is,de ezt majd ott Nekem kell szóban eldöntenem...s mint munkakör sem nevezett meg a hölgy szűkebb kört.
Tehát fogalmam sincs hova "szeretnék" menni!:)
Tapasztalat/infó egyikről másikról? Sürgős lenne,hisz holnap reggel már megyek.
Köszönöm!
Szia! Köszi,hogy jöttél!:) Nem azt mondtad,hogy múlthéten voltál Te is felvételizni? Arra írtam,hogy "selejtező" "szórás" stb. Remélem jössz ma még,mert érdekelne ennek a menete is,hogy holnap mire számítsak!?
Egyébként Én tavaly vagy azelőtt,meg azt hallottam,hogy aki frissen a télen ment oda dolgozni,az is kapott Karácsonykor tv-t,de ez amúgy is lényegtelen.:)
Fizuban nem tudom mi lehet a különbség? Aki váltott műszakban van 12 órában és éjszakázik is,az 100 fölött keres.Vajon akkor az állandó délelőttös?(Ahol ugyan minden nap kell menni,de csak 8 órában.)Az mennyit keres? Egyébként megvallom Nekem is ez lenne a szimpatikus,ez a munkarend.
Köszi szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!