Miért van az, hogy minden légitársaságnál más a stewardess-eknek megszabott minimum magasság? És ha Budapestrol repul esy stewardess mondjuk Barcelona-ba, akkor marad még a városban, vagy a kovetkezo géppel megy vissza?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 17:21
1/5 anonim válasza:
Légitársaságtól függ, illetve az is, hogy hol mi az eljárás, más követelmények vannak egy európai, mint egy arab légitársaságnál. lefora.com (lefora.hu?)vagy vmi hasonló weboldalon vannak fórumok, infók.
2/5 A kérdező kommentje:
tudom, a wizzair-nél 165 a minimum magasság a noknek, az easyjet-nel pedig 158
2012. aug. 19. 17:31
3/5 anonim válasza:
Életem, a 158 centis nő épp kilóg az ülések között, szerinted akkor kissámlira áll utastájékoztatásnál aki még ennél is kisebb? :D
4/5 A kérdező kommentje:
nem olyan reg olvastam a neten
2012. aug. 20. 09:06
5/5 anonim válasza:
Mert más az utasterek magassága. Egy 777-es beltéri magassága nagyobb, mint egy 737-esé.
Csak akkor maradsz a célállomáson, ha interkont repülsz, tehát Európából Afrikába, vagy Ázsiába, vagy Amerikába. Ez az ott tartózkodás lehet pár nap, de egy hét is (attól függ, milyen a menetrend). Ha rövidtávot repülsz, még aznap hazajössz, otthon alszol.
Ha rossz az idő, pl. szakad a hó, akkor vagy fel se száll a gép (nem indul el), vagy a célállomáson marad.
Kezdőként csak rövidtávú járatokon leszel jópár évig (mármint olyan társaságoknál, amik szerte a világban repülnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!