Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden légitársaságnál más a stewardess-eknek megszabott minimum magasság? És ha Budapestrol repul esy stewardess mondjuk Barcelona-ba, akkor marad még a városban, vagy a kovetkezo géppel megy vissza?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Légitársaságtól függ, illetve az is, hogy hol mi az eljárás, más követelmények vannak egy európai, mint egy arab légitársaságnál. lefora.com (lefora.hu?)vagy vmi hasonló weboldalon vannak fórumok, infók.
2012. aug. 19. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
tudom, a wizzair-nél 165 a minimum magasság a noknek, az easyjet-nel pedig 158
2012. aug. 19. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Életem, a 158 centis nő épp kilóg az ülések között, szerinted akkor kissámlira áll utastájékoztatásnál aki még ennél is kisebb? :D
2012. aug. 19. 22:42
 4/5 A kérdező kommentje:
nem olyan reg olvastam a neten
2012. aug. 20. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert más az utasterek magassága. Egy 777-es beltéri magassága nagyobb, mint egy 737-esé.

Csak akkor maradsz a célállomáson, ha interkont repülsz, tehát Európából Afrikába, vagy Ázsiába, vagy Amerikába. Ez az ott tartózkodás lehet pár nap, de egy hét is (attól függ, milyen a menetrend). Ha rövidtávot repülsz, még aznap hazajössz, otthon alszol.

Ha rossz az idő, pl. szakad a hó, akkor vagy fel se száll a gép (nem indul el), vagy a célállomáson marad.

Kezdőként csak rövidtávú járatokon leszel jópár évig (mármint olyan társaságoknál, amik szerte a világban repülnek).

2012. aug. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!