Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van ez így itt Magyarors...

Miért van ez így itt Magyarországon szerintetek?

Figyelt kérdés

Már lassan minden munkáért magas képzettség kell és még tetézi, hogy évek kellenek munkatapasztalatként.

Nem elég, hogy gazdaságilag hol állunk, erre sok helyen az eget kérik lehozni az embertől. Hogy is van ez egy ilyen szegény országban?

Szerintem egyáltalán nem normális, jól látom-e ilyen sok munkanélküli ember között???

2012. aug. 16. 06:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, nekem hiába van érettségim, középfokú illetve felsőfokú szakmám, se büfébe, de mégcsak takarítani se vettek fel hiába jelentkeztem elkeseredésembe.

Jobb helyekre meg esélytelen bejutni ha nincs ismerős, vagy legalább 3-5 év szakmai tapasztalat.

2012. aug. 16. 06:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Te szent isten. Erre nem tudok mit írni.
2012. aug. 16. 07:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy sikerüljön elhelyezkedni. :) De nem szabad feladni!!

2012. aug. 16. 07:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért magasak az igények, mert sok a munkanélküli, a munkáltató sok ember közül válogathat. Mivel a legjobbat akarja, irreális követelményeket támaszt, hiszen tudja, hogy több százan, ezren jelentkeznek rá. Valaki csak megugorja a szintet.

Ugyanez igaz a protekcióra. Minél több a munkanélküli, minél több az elkeseredett ember, annál többen nyúlnak ehhez a módszerhez.

2012. aug. 16. 08:20
 5/18 A kérdező kommentje:

És ez lenne a célravezető út nagyobb távlatban, de most őszintén?

Mert szerintem rosszabb irányba hajlunk így vagy nem?

2012. aug. 16. 08:43
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Ezt most mire írod? Mi a célravezető út?

Ezek a gazdasági válság kényszerű hatásai. Senkinek se jó. Van. Mindenki azt szeretné ha pörögne a gazdaság, nagy fejlődés lenne, de nem lehet a végtelenségig fejlődni ill. a fejlődés menete is hullámzóan tart fölfelé. Most leszálló ág van.

2012. aug. 16. 08:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen értem. A legutolsó írtam természetesen.
2012. aug. 16. 09:00
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes mert én szerencsésnek mondhatom magam. A nagy munkanélküliség alatt 3* váltottam munkahelyet. Általában 2 hét alatt találtam munkát. Bérszámfejtő vagyok.
2012. aug. 16. 10:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért elmondom, hogy világ szinten már nem a válság, hanem a pangás időszakában vagyunk, amit 5-6 év múlva a fellendülés időszaka követhet, ellenben ismerve a jelenlegi hazai "gazdaságpolitikát", ebből könnyen kimaradhatunk.
2012. aug. 16. 10:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Én következtetés nélkül úgy érzem, pangás van.
2012. aug. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!