Mire elég ma egy nettó 90-100 ezer forintos fizetés Budapesten?
Kezdőként inkább 90.
De nem igazán lehet még így sem állást kapni, mert már eleve meg van rá az ember a hírdetésnél.
Kérdező!
El lehet vegetálni, de egyedül lakást fenntartani, és megélni nem nagyon lehet. De összeköltözve másokkal, extra kiadásokat visszanyesve már lehet boldogulni egyik napról a másikra, megtakarítani viszont nem nagyon.
11:46!
Nem tudom, hogy milyen igényeid vannak, vagy hogy mire költesz el a pénzt, de nettó 350.000-ből már nagyon jól meg lehet élni. Vagy ha ez bruttó volt, akkor is egy biztosabb és kényelmes színvonalat fenn tudsz tartani. Ha meg nem csak egyedül élsz, akkor meg még jobb. Persze, nem fogsz évente kétszer Fidzsin nyaralni, meg nem lesz 7-es BMW-d, de ebből már fenn lehet tartani egy albérletet, és félre is lehet tenni. Tudom, mert én is éltem már ennyiből.
és 47.000 böl???
erre meg nekem adhatna vki váléaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!