Párommal szeretnénk munkát vállalni külföldön angol alap nyelvtudással. Mosogatás, stb. A net tele van vele, de tudtok megbízhatót? Tudná valaki segíteni?
mosogatással nem fogsz annyit keresni, hogy mondjuk hazalátogass néha. nem akarom elvenni a kedves de ismerősöm kiment Angliába, hotelt takarítani, de megszívta mert nagyon sokat kellett melózni, kevés pénzért (a csaj nem az a fajta aki megszakadna a munkától)
egy másik ismerős Olaszba ment mosogatni, és a fizetés a lakbérre, ment ami nem éppen lakható kis lyuk volt...haza meg nem tudott jönni, se busszal, se vonattal, repülővel aztán végképp nem, otthonról kért pénzt, aztán otthon is szegények voltak, így valószínű valami sarkon lehet. Nem vagyok gonosz, csak ismerősök tapasztalatát osztottam meg! Ki kell fogni egy jó ajánlatot, és ne dőlj be mindennek! Vigyázz, ebben a mai világban nem sok rendes ember van már!
Elmehettek babysitternek is, egész jól tudnak keresni. Én egy fejlettebb nyugati országban élek és ide sok magyar érkezik így. Van akinek van már előre lezsírozott munkája, van aki itt keres. Van olyan, aki már 5-6 éve ezt csinálja, bejött neki. Emellett lehet takarítás, költöztetés stb is.
De ha van valami végzettségetek, akkor talán még irodai asszisztensnek is el lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!