Angolul tárgyalási szinten beszélek, bölcsészdiplomám van,2 éve hiába keresek munkát Budapesten, csak vállalkozóként alkalmaznak a nyelviskolák, amiből sajna nem lehet megélni, mit csináljak?
Sajnos nem vagy egyedül. :)
Állami iskolában próbáltad? Esetleg valamilyen irodai állásra nem akarod beadni a pályázatod?
Hova jelentkeztél még ezen kivül?
A bölcsészdiploma sajnos már semmire nem elég. Iskolába nevetséges fizetésért is csak ismerettséggel lehet bejutni. Az angol nyelvtudással ugyanaz a helyzet. Már minden diplomás beszél nyelveket, tehát irodai állásra is inkább szakirányú diplomával veszik fel az embereket.
Én megértelek, de pénzügyi diplomával nem tudok elhelyezkedni.
Régen más volt a helyzet, mert ha felvettek tanárnak, járt szolgálati lakás is. Nyilván ha a lakóhelyedtől 200 km-re akad egy tanári állás, ma már senki nem fog odaköltözni.
Esetleg magántanítványok?
10:58 vagyok.
Előző, beletrafáltál! Igaz, hogy nem tanári állást (de szintén közszolgálati, bértábla szerint fizető), de a lakóhelyemtől pontosan 200 km-re találtam. Mivel előtte 3 és fél évig nem vettek fel sehova, nem nagyon volt más választásom, költöznöm kellett.
4. válaszoló!
Megkérdezhetem, hogy milyen végzettséged van, és most mit dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!