Mennyi a gyanú árnyékában szereplők gázsia? Mondjuk egy epizód főszereplőjé?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 23:52
1/5 anonim válasza:
bocs hogy bekérdezek:)beválogattak?engem ma hivtak hogy holnap menjek mindenképp
3/5 anonim válasza:
A castingra jelentkezőket és a szereplőket titoktartási kötelezettség köti, és ez a gázsira is vonatkozik.
A szerződéses kötelezettség megszegése súlyos kötbér és egyéb kártérítés megfizetésével jár, ami bírósági úton érvényesíthető.
Sokan tudják, tudjuk, de nem beszélhetünk róla.
Jelentkezz, ha casting után beválogatnak, úgyis megtudod.
4/5 anonim válasza:
Én voltam most a castingon!!a pénzről nem is esik szó!!!itt tiszta hülyeségeket irkálnak!!Pénzről csak akkor van szó,ha már tényleg hívják a válogatásra!!Akkor milyen titoktartásról is van szó???mit kell titokban tartani??Igen van olyan ,hogy titoktartás,de csak ha már tényleg szerepel benne!!Tiszta kamu az egész!!!ITT Szerintem senki nem volt szerepelni,,,csak válogatáson!!!Válogatáson több 10-ezren voltak már!!Csak hülyítik a jó embert!!de ha van itt olyan aki tényleg szerepelt,,irjon egy pár sort!!Nem a gázsiról,,mert azt SENKI nem fogja megmondani!!Kis zseb pénz az egész!!!
5/5 anonim válasza:
Én szerepeltem az egyik részben. Ugyan a szerződéses titoktartási kötelezettségem lejárt, de csak annyit mondok, hogy válogatás után, ha beválogattak, már forgatni hívnak. Nekem nem volt második rosta. A forgatásról értesítő telefonban már elmondják, mikor, hol, mennyit fizetnek és milyen szerepre.
A teljes forgatás végén fizetnek kp-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!