Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a gyanú árnyékában...

Mennyi a gyanú árnyékában szereplők gázsia? Mondjuk egy epizód főszereplőjé?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 23:52
 1/5 anonim válasza:
bocs hogy bekérdezek:)beválogattak?engem ma hivtak hogy holnap menjek mindenképp
2012. aug. 14. 13:30
 2/5 anonim válasza:
erre én is kíváncsi volnék
2012. aug. 14. 15:20
 3/5 anonim válasza:

A castingra jelentkezőket és a szereplőket titoktartási kötelezettség köti, és ez a gázsira is vonatkozik.

A szerződéses kötelezettség megszegése súlyos kötbér és egyéb kártérítés megfizetésével jár, ami bírósági úton érvényesíthető.

Sokan tudják, tudjuk, de nem beszélhetünk róla.

Jelentkezz, ha casting után beválogatnak, úgyis megtudod.

2012. szept. 9. 07:54
 4/5 anonim válasza:
Én voltam most a castingon!!a pénzről nem is esik szó!!!itt tiszta hülyeségeket irkálnak!!Pénzről csak akkor van szó,ha már tényleg hívják a válogatásra!!Akkor milyen titoktartásról is van szó???mit kell titokban tartani??Igen van olyan ,hogy titoktartás,de csak ha már tényleg szerepel benne!!Tiszta kamu az egész!!!ITT Szerintem senki nem volt szerepelni,,,csak válogatáson!!!Válogatáson több 10-ezren voltak már!!Csak hülyítik a jó embert!!de ha van itt olyan aki tényleg szerepelt,,irjon egy pár sort!!Nem a gázsiról,,mert azt SENKI nem fogja megmondani!!Kis zseb pénz az egész!!!
2013. ápr. 13. 22:31
 5/5 anonim válasza:

Én szerepeltem az egyik részben. Ugyan a szerződéses titoktartási kötelezettségem lejárt, de csak annyit mondok, hogy válogatás után, ha beválogattak, már forgatni hívnak. Nekem nem volt második rosta. A forgatásról értesítő telefonban már elmondják, mikor, hol, mennyit fizetnek és milyen szerepre.

A teljes forgatás végén fizetnek kp-ban.

2013. jún. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!